Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életed legkínosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legkínosabb, leggázabb, legcikibb, legrosszabb randija?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom
2019. jún. 27. 01:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Huh.. nem is tudom. Mondjuk tegyuk hozza bdsm oldalon ismerkedtem fiukkal.

Az egyiknel en voltam a hunyo. Vizsgaidőszak volt, en ugy voltam vele eleb a labszaram leepilalni elso randin nem lesz semmi.... nah hat a vegen lett, de en alul egy CSUBAKKA voltam iszonyu kinos volt xD nem is keresett tobbet a srac.

A masik meg domkent hirdette magat, aztan mikor atmentem a mellemet akarta szopizni mint egy kisfiu oO raadasul igy mondta h csendesen mert kulon kis hazban lakott az anyjaeke mellett xD ja es tosztasagmanias is volt, nem ulhettem le amig le nem takarta valamivel a butorokat....

Huh xD

2019. jún. 27. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Sok kínos volt, ezért csak a legutóbbit mesélem el. A srác kerek- perec megmondta, hogy ingyenes progit akar, az lenne a legjobb, ha valahol le tudnánk ülni és dumálnánk :D. A sétával meg a padon beszélgetéssel amúgy nem lenne bajom, de ez nemrég volt a rekkenő hőségben, akkor meg utálok kinn lenni. Na mindegy, én bolond belementem a dologba barátnőm unszolására. Sétáltunk kicsit a nagy melegben, majd végül leültünk a Duna partra, mert ő közölte, hogy éhes (??). Nem értettem az összeföggést, majd lelkesen kikapott egy ételhordót a tasijából, amiben volt 2 szelet kenyér xD. Vigyorogva rámnéz, és megkérdezi: "te nem hoztál ebédet????" Nem tudtam, hogy kellett volna :D. Aztán egy idő után ekezdte nonstop nézegetni a telóját, ami szerintem írtó nagy bunkóság, majd megnézte az emailjeit, és kideült, hogy valami gebasz van az egyetemmel kapcsolatban (?), úgyhogy vadul elkezdett emailt írni, de annyit nem mondott, hogy bocs. Miután megoldódott a dolog és megkapta a választ, borzasztó idétlenül, baromi hangosan elkezdett vihogni, kb mindenki minket nézett :D. Ééééés ezután közölte, hogy a kenyér nem volt elég, ő még éhes, úgyhogy most hazamegy főzni valamit :D. 4 nappal az ominózus tali után még képes volt írni nekem, de arra már nem válaszoltam.
2019. jún. 27. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem volt annyira kínos, inkább nem éreztem jól magam. A lány, amikor elmosolyodott, az összes hátsó foga hiányzott, elöl is egymásra nőtt kettő.

Számomra ez olyan visszataszító volt, hogy mindentől elment a kedvem.

Netes ismerkedés volt (Tinder), szóval, nem tudtam, hogy ilyen lesz. Élőben oda se mentem volna, ha látom ezt.

2019. jún. 27. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Volt még egy. A szüleink ismerték egymást valamennyire, a lány édesanyja szerette volna nagyon összehozni a lányát velem. Nekem a lány annyira nem tetszett, de nem is olyan volt, akihez hozzá se nyúlnék, olyan volt, hogyha jófej, akkor még a belső megszépítheti a külsőt. Tehát, adtam esélyt a dolognak.

Beültünk egy helyre iszogatni, majd úgy összevesztünk ilyen világnézeti dolgokon, hogy kitalálhatjátok, nem lett több randi, azóta kb. nem is beszéltünk. :D

Édesanyja azóta mindig csúnyán néz rám.

2019. jún. 27. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés közben véletlenül belekaptam egy varba a homlokomon, és elkezdett a sebből ömleni a vér... és én nem is vettem észre, a srác szólt, hogy vérzem. Azt gondoltam, na itt hasaltam el a srác előtt örökre... nem így lett; 6 és fél évig együtt voltunk utána :).
2019. jún. 28. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kettő is volt!

Az egyikkel chateltem éjjel nappal nyomtuk, már kb beleszerettem neten keresztül...élőben meg sem szólalt. Ültünk a pláza kajáldában, csak zabálta, itta a kólát, nem beszélt. Egyszer csak elővette a teloját és mutatta a csajokat tinderen, hogy nézzem meg, mint haver...mondom mivan???? :D

2020. jan. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!