Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indok ez egyszerűen nem is értem?
Talán pl. hogy szürke életet éltek, pl. nem mentek sehova, otthon vagytok, semmi sport, semmi szórakozás, elvagytok mint a befőtt. Munka, aztán haza, házimunka, tv, kaja, szex és kész.
De nem tudom. Milyen életet éltek?
...ki mond ilyet?
Lehet azoknak a "nagyon menő srácoknak" akikkel össze szeretnétek jönni, nekik azok vagytok, de ők a "nagyon menő" csajokra hajtanak.
Mikor vagy mire mondják nektek ezeket ?
32/f
Eleve, hogy két egyforma van belőletek, akiknek ráadásul itt kell megkérdezniük, hogy egy egyszerű magyar mondat mit jelent, nagyjából igazolja is ezt az állítást.
Egyszerű. Unalmas. Faék. Föld. Stb.
Csak irigyek.Amùgy meg mi közük hozzá?Átlagos az,hogy nincs vita,székdobâlás,éjjeli partizás,és ez egyenlő az uncsival?Sztem akkor örüljetek.
A tùl egyszerű az nálam azt jelentené ha emberre használják,hogy buta.Nem a rosszindulatù buta,a rendes buta,de buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!