Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány dolgozik és a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány dolgozik és a srác még tanul akkor kinek illik fizetni a randikon?

Figyelt kérdés

2019. jún. 24. 10:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy megbeszélik és ahogy nekik megfelel. Általában én szoktam fizetni a randikon, de ha a lány nagyon ragaszkodik hozzá, akkor engedem, bár nem szívesen. Viszont ezzel is kiderül, hogy mit szeretne a lány. Ha sosem akar fizetni, vagy látványosan olyan helyen fizet csak, ahol elenyésző a költség az enyémhez képest, akkor inkább pénzre megy. Ha egy mozi esetében a jegyet én veszem, de a rágcsához ő ragaszkodik, az kb egyforma. Ha viszont mindent én veszek és a film után egy kávé 500-700 ft-os számláját fizeti "csak" rendszeresen, akkor lehet lehúzós. Persze ehhez ismerni kell a lány hátterét, mert lehet teljesen jogos, hogy nem várhatom el tőle, ha kb nulla forintos szegénységben van, akkor annyit fizessen mint én.

Fenti kérdésnél az is kérdés, hogy a srác mennyi zsebpénzt kap illetve diákhitelt. De ha ez zavar, rendezzetek spórolósabb randikat olyan helyre, ahol nem kell akkora kiadással számolni.

2019. jún. 24. 14:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Első randin az, aki meghívta a másikat, a többin felváltva, értékben felesben vagy arányosan.
2019. jún. 24. 22:58
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
#6: Aha, persze ingyenélő... pont arról van szó a kérdésben hogy a lány dolgozik. De biztos ő a legnagyobb ingyenélő.
2019. jún. 27. 21:45
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Mindig mindent a férfi fizet. Könyörgöm ne a lány hordja már a nadrágot, még akkor se ha egyenjogúak lettek hirtelen. A férfiaktól elveszik ezt a lehetőséget is, hogy férfiként tudjanak viselkedni? Így is anyám asszony katonái már a legtöbben. Egy nő is meghívhatja nyilván, de nagy részben a férfi fizessen.
2019. jún. 27. 23:09
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

első randin a fiu másodikon lehet a csaj...

de lehet felesben is...

2019. jún. 27. 23:48
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Miért kéne elhívni, miért ne lehetne közösen elmenni csakúgy? Így nem azon lenne a hangsúly, hogy az fizesse aki elhívta a másikat. Tök mindegy ki fizet. Nem attól lesz a férfi férfias, hogy ő fizeti. Azért 2019ben már ciki erről beszélni. Hogy mi férfias és mi nőies csak egy társadalmi hülyeség és ennek nem kéne, hogy legyen létjogosultsága. A nemi egyenlőtlenségek, ami a társadalom konstrukciójából jön csak igazságtalanságokat és kettős mércéket szülnek. Most komolyan oké lenne az, hogy a nő tanul a férfi dolgozik és a férfi fizeti az egészet, de nem oké a fordított felállás? Muszáj létjogosultságot csinálni a konstruált férfi és női szerepekre, amire azt hazudják, hogy ezek evolúciós szerepek?
2019. júl. 13. 15:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha jószívűek, a lánynak, mert ahogy látszik, a fiú nehezen tudja. Persze ha suülei pénzelik, neki kéne az egészet. Ez az általános, minden helyzet ezernyi nézőpontban egyedi.

Ennyiből nem lehet biztosat.

2019. aug. 4. 22:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem első egy-két alkalommal fizessen a fiú, utána felesben.

Remélem, nem várod el, hogy a lány fizesse minden költségedet csak mert tanulsz?

2019. aug. 4. 22:17
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
Törekedjetek a nemi egyenlőségre és le a maradi társadalom konstruált nemi szerepekkel! Vegyetek példát a nyugattól pláne a skandinávoktól! Csak így alakulhatnak ki jó párkapcsolatok! Ne a tudatlan tömeg ossza az észt, hogy mi a férfias és mi a nőies!
2019. aug. 5. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert skandináviában olyan jól működnek a párkapcsolatok :D a megcsalás és a patchwork-családok bajnokai.
2019. aug. 5. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!