Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire jellemző, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire jellemző, hogy fiatalon elutasítjuk azt, aki a legjobb választás lenne, aztán később csak rosszabbak jönnek?

Figyelt kérdés
Ez már annyi emberrel megtörtént, hogy egy jelenségnek is nevezhetjük, mindegy hogy férfiről vagy nőről van szó. Eljön a pillanat,amikor megjelenik az az ember, akire mindig is vártunk és megijedünk, nem hisszük el, hogy ez tényleg megtörténhet,inkább elküldjük, mert úgyis csak csalódnánk, vagy még ki akarjuk élni magunkat, lesz majd jobb is. Aztán utólag döbbenünk rá, hogy mennyire elszúrtuk. Mennyire másképp alakult volna minden, ha fiatalon megbecsüljük azt, aki tényleg tiszta szívből odaadóan szeretne minket.
2019. jún. 22. 10:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#9: én az ilyent utólagos belemagyarazasnak tartom.
2019. jún. 22. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:

És még egy dolog: az ilyen mondatok a legárulkodóbbak ilyenkor "még nem élted ki magad", 'nem vagy kész egy kapcsolatra", 'majd lesz jobb". Ez mind önzés, egó. Nincs megmondva őszintén, egyenesen, hogy nem tetszel, hanem hülyének van nézve a másik, plusz még megalázva is, mert "majd lesz jobb". Átlát a másik ezeken a válaszokon.

"még nem élted ki magad" - ez az "unalmas vagy" burkolt változata.. mással szerené kiélni magát

"nem vagy kész egy kapcsolatra" - vele, mással viszont rögtön

2019. jún. 22. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ez főleg férfiakra jellemző.

A nők, ha találnak egy jót, legtöbbször foggal-körömmel ragaszkodnak (eleve nekünk kevesebb időnk van, stb.).

Akiket eddig kidobtam, ha az lenne a max., inkább macskás néni lennék a jövőben.

2019. jún. 22. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
A másik szeretete irántunk kevés egy kapcsolathoz. Az inkább egy szánalomkapcsolat lenne. Soha nem bántam meg, hogy valakit elutasítottam, csak bántott, hogy ezt kellett tennem. Vagyis de, egyszer. De az meg... Cuki, kedves, intelligens pali volt, és minden a helyén volt, de a szájára nézve az az ember jutott az eszembe, aki meg akart egyszer erőszakolni. Két napot gondolkodtam, mi legyen, nem tudtam napirendre térni felette.. Rájöttem, hogy neki és nekem is az a jobb, ha nemet mondok. Nem bánás a legjobb szó, hanem a sajnálom. A többi nemet viszont nem bánom, volt alapja annak, hogy nemet mondtam. Ott vlmi mindig hiányzott volna.
2019. jún. 22. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Nemrég összefutottam egy tini szerelmemmel, 15 év telet el azóta, hogy nem találkoztunk, egy jó kis "édeshármasba" keveredtem bele, a régi pasija vissza akarta szerezni miközben velem is találkozgatott. Végül hozott egy döntést, elfogadtam, nehéz volt.

Ennyi év elteltével mondta nekem hogy rossz döntést hozott, amire azt válaszoltam, hogy ezt csak azért mondja mert nem úgy alakultak a dolgok mint ahogy eltervezte. Ha jól alakultak volna a dolgai most nem beszélgetnénk, egészen mással lenne elfoglalva. Elvált nő 1 gyerekkel, szeretné visszaforgatni az időt de erről már lekésett, és szívesen kipróbálná magát azzal akit egyszer elutasított, de ez a való életben ritkán működik. Persze ilyenkor önkéntelenül is emlékeinkbe kotorászunk, próbálunk valami olyan pontot keresni ahol még nem volt mélyrepülés és ahonnan lehetne új életet kezdeni. Van aki erre azt mondja hogy megérdemelte és szánalmas, de én ezt máshogy gondolom. Hozott egy rossz döntést és ennek következményeit senki sem szereti viselni egy életen keresztül, de fél attól hogy beleesik még egyszer ebbe a hibába, nem akar újra csalódni.

43F

2020. aug. 23. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"13 reagálva

Szerintem éppenhogy nem a férfiakra jellemző. Azok a nők, akik 30-35 éves korukig válogatnak ezerrel, elküldik azokat a férfiakat is akikben látnak potenciált,majd 5-6 évvel később már simán terveznének velük de akkor más lekéstek. Abban viszont teljesen egyetértek veled, hogy azok a nők akiket nem zsonganak körül a férfiak(nem rendelkeznek olyan vonzó külsővel) sokkal jobban megbecsülik a partnereiket, mert "reálisabban" látják a helyzetüket.

2020. aug. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!