Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csütörtökön még azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csütörtökön még azt mondja a csaj, hogy nem tudja, hogy ráér-e szombaton az mit takar?

Figyelt kérdés

Nem is akar semmit csak nem meri megmondani? Vagy húzza az agyam? Mert nyilván én is úgy szervezném a hétvégémet, hogy ha nem akar semmit akkor ne otthon üljek.

Gáz lenne megint ráírni, hogy akkor ráérsz-e szombaton?

26F

2019. jún. 21. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát meglátjuk. Igazából nem tart semmiből jövő héten is ráírni és érdeklődni felőle. Köszi a tippet. :)
2019. jún. 21. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vár egy jobb befektetőre.
2019. jún. 21. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Jaj, hát kérdezz rá, hogy jó-e akkor a szombat! Ez nem olyan megerőltető kérdés szerintem.
2019. jún. 21. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nagyon még nem keltetted fel a figyelmét, különben megmagyarázná, hogy miért nem tudja még mindig előre. Ettől még lehet, hogy ha találkozol vele érdekesebb leszel neki.

Mond meg, hogy lenne programod neked is, és beszélj meg vele egy jövő heti időpontot amikor biztosan ráér.

2019. jún. 21. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy több vasat tart a tűz felett.

Az is lehetséges, hogy szombatig nem is reagál majd, ezzel megpróbálva, hogy lekoptasson, anélkül, hogy beszéljen veled.

2019. jún. 21. 19:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Most azt írta, hogy oké a szombat. Meglátjuk. Hátha nem mondja le és élőben jobban betudok vágódni nála.
2019. jún. 21. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben hajrá! :)
2019. jún. 21. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Haha, akár én is lehetnék a lány.

Nem tudom, hogy ráérek e szombaton mert vagy tanulok vagy be kell ugranom dolgozni, és ha a barátaim menni akarnak végül fesztivalra akkor inkább velük tartok mint a 9898. idegen fiuval az internetrol barhova.

2019. jún. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!