Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csütörtökön még azt mondja a csaj, hogy nem tudja, hogy ráér-e szombaton az mit takar?
Nem is akar semmit csak nem meri megmondani? Vagy húzza az agyam? Mert nyilván én is úgy szervezném a hétvégémet, hogy ha nem akar semmit akkor ne otthon üljek.
Gáz lenne megint ráírni, hogy akkor ráérsz-e szombaton?
26F
Nemtudom de én arra érek rá amire rá AKAROK érni.
L
Szerintem is felejtős a dolog. Mindegy írtam neki, hogy akkor fixáljuk le, hogy akkor holnap ráér-e vagy nem.
Ha nem válaszol vagy megint azt írja, hogy nem tudja akkor hagyom a francba. Azért ide megírom majd mi lett a vége.
Én kérdeztem, első-e...
Anno én volt, hogy szándékosan passzoltam valakinek a randi-ajánlatát, bekamuztam, hogy nem érek rá, meg mittudomén, közben rohadtul nem volt dolgom úgy konkrétan, csak... Nem is tudom már miért ráztam le.
1 hétre rá újra felhozta, hogy találkozhatnánk, jó, belementem... Ez 4 éve volt, azóta együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!