Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarol egy munkás aki az utcában dolgozik (? )
Hónapok óta javítják fel az útat és a vízvezeték csöveket és mindent az utcánkban.
Egy hete tűnt csak fel igazán hogy az egyik srác, aki olyan 25-6 körül lehet, mindig belém botlik mikor jövök haza a munkából. Köszönt. Meglepődtem először de úgy voltam vele én sem halok bele egy sziába ha vissza köszönök neki.
A mai nap munkás ruhába jöttem haza. Meglátott és megkérdezte, te is dolgoztál?
Mondom igen. Érdeklődött nem-e tudok egy közeli éttermet ha már látja ebben dolgozom ahol tudna enni, mert nem környékbeli. Ajánlottam neki egyet, majd törölgette a kezét,nagyban és nyújtja. Bemutatkozott. De csak a keresztnevén. Én a rendes nevem mondtam.
Felelte hogy örül hogy megismer. Kicsit poénkodott meg érdeklődött arról mennyi idős vagyok.
Meg azzal "az utca legszebb lányába ő belebotlott".
Szerintetek fog keresni?
Ez szerintem is kedves. Hétfőn, ha újra ott dolgozik köszönj neki te vagy kezdeményezz valamit.
Mi a baj azzal, ha "munkás"? Mi más legyen? Vagy ezt itt a válaszokba miért emeltétek ki? Nem is értem. Mi az, hogy gazdag macsó, mivan? Miért kevertétek ezt ide? Egy kétkezi munkát végző ember is kereshet jól és baromira nincs köze hozzá, hogy milyen ember.
Én drukkolok nektek remelem jól fog alakulni
Legközelebb menj oda hozzà te,beszélgessetek 😊
Szerintem karakán és bátor a srác, hogy le mert szólítani.
Ha olvasod a gyakorit, minden második csávóka itt rinyál, hogy ráírjak-e vagy ne írjak rá, már egy éve gondolkodom...ez a srác meg MEGCSINÁLJA, és megszólít az utcán.
Hajrá, nekem nagyon tetszik ez a kezdeményezés! Drukkolok. Vére egy pasi,a kinek van valami a lába között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!