Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek egy olyan emberrel, akinek van egy milliárd forintja, de ennek ellenére mindenen spórolni akar?
A férfi, akivel pár hónapja randizgattam, pont ilyen. Nem tudtam róla, hogy mennyi pénze van, nem is érdekelt, ő maga mondta el nekem pár hét ismerkedés után. Önmagában, a pénzkérdés nem érdekel, de a hozzáállás annál inkább. Ez a férfi mindig azt nézi, hogy mi az olcsóbb, és sokszor akkor is azt választja, ha rosszabb és problémásabb is az olcsó verzió. Átlagos árú dolgoknál rázza a fejét, hogy drága. Csak gyorsétterembe és olyan helyekre hajlandó velem menni, ahol olcsón megvan a kaja. A randiprogramok közül szerinte a mozi és az állatkert is túl drága. Először azt hittem, hogy nincs pénze(bár ez a fajta örök elégedetlen és panaszkodó stílus mindenkiben zavar), de aztán szóba került a téma és leesett az állam. Amúgy is kínosnak éreztem, hogy mindig csak sétálgatunk és szinte sehova nem lehet vele beülni vagy elmenni valami programra, de most már szánalmasnak is tartom. Nem randizok többet vele.
29N és 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!