Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pár hete még belém volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete még belém volt zúgva, most meg már mással randizik?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki nagyon sokat próbálkozott nálam,rendre elküldtem. Végül bevallotta, hogy többet érez,de azt ígérte, hogy ha én nem így érzek, akkor nem fog többé keresni, miután mondtam hogy én nem, akkor ő ezt elfogadta, de láttam rajta, hogy nagyon kivan.

Aztán most meg hallom, hogy másik lánnyal randizik. Nem azért csinálja, hogy féltékennyé tegyen,mert nem is tudja, hogy tudom, teljesen véletlenül tudtam meg. Ilyen könnyen túllépett volna?

2019. jún. 21. 06:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit vartal? Van még rajtad kívül elég csinos lany.
2019. jún. 21. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell, akkor mégis, mit vártál? Majd hetekig szerenádozgat az ablakod alatt?
2019. jún. 21. 10:07
 13/14 anonim válasza:
100%

Istenem nem vagy 100-as!

Mit gondolsz,majd siránkozik utánad mikor TE elmondtad h nem érzel többet íránta? SZABAD SZINGLI ember, randizik,mert nyilván kapcsolatra vágyik, ami veled nem jöhetett szóba. Ne élj álom világba, hogy mindenki téghed akar féltekenny tenni kislány

Képzeld, énis randiztam mással,mikor előtte pár httel másba voltam belezugva, d enem várok senkire sem évekig és pont leszartam h a másik fél mit gondol

2019. jún. 21. 10:10
 14/14 anonim válasza:
A kérdezőnek van igaza.
2019. jún. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!