Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Bejönnek az olyan nők, akiknek olyan alakja van, mint Kylie Jenner vagy Kim Kardashian?

Figyelt kérdés
Tehát van cicije, feneke, de nem kövérek és nem is olyan vékonyak, mint a modellek. Vagy inkább egy modell alkatú lányt választanátok?
2019. jún. 20. 03:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a műt. Rengeteg smink van rajta, kim kardashiannak meg a segge tök szar...
2019. jún. 20. 04:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha a sörös korsó megáll a fenekén az már túlzás. Ha a szokásosnál kicsit gömbölyűbb, az nem rossz dolog, de azért ne ragasszon már senki műs***gget magára.

Az kb. olyan, mintha mi locsoló csövet húznánk a micsodánkra, és úgy járkálnánk a világban, hogy azt húzzuk magunk után, és büszkék lennénk arra, hogy milyen hosszú.

2019. jún. 20. 05:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a műfenékre, műmellre gondolok. Azért őket írtam, mert őket mindenki ismeri. Nemrég néztem egy francia filmet, az a címe Mektoub my love. Több lány is szerepel benne, mindenféle testalkattal, viszont a főszereplő Ophelie Baufle, aki pont ilyen cicis, fenekes. A kamera rengeteget mutatja a testét, szinte róla szól a film. Azt most hagyjuk, hogy jó e a film vagy sem, de 10 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy lefogyhatna 5-10 kilót, most viszont nagyon szexinek láttam (női szemmel nézem és nem vagyok leszbikus). Szóval az érdekelne, hogy csak én változtam, vagy a férfiak szerint is szexi egy ilyen nő.
2019. jún. 20. 06:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha szép a lábfeje, akkor igen.
2019. jún. 20. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, de az fontosabb, hogy értelmesebbek legyenek, mint a fent említettek.
2019. jún. 20. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Az igazi férfiaknak az ilyen teltkarcsú kifejlett nők tetszenek. Legyen melle, segge és viszonylag lapos hasa, keskeny dereka éppen annyira hogy kiemelje a jó alakját. Senki nem kíváncsi a tinikorában koplaló, ezért rendesen ki sem fejlődött csajokra.
2019. jún. 20. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az agyon photoshoppolt képekre gondolsz?

Vagy a valosagos, narancsborös fenekere, ami ráadásul fel is van töltve?

[link]

2019. jún. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!