Ti is féltékenyek vagytok Kylie és Kendall Jennerre?
Mert én nagyon irigylem őket, meg a Hadid lányokat is. Nekik nem kell megdolgozni semmiért, mindent kézbe kaptak. Nem kell idegeskedniük a munka meg a pénz miatt, nem kell albérletben lakniuk, buszozniuk, unalnas órákon ülniük stb. Plusz nem szólja le őket a családjuk ha mondjuk kirívóan viselkednek mert jóformán az egész családjuk r.bancokból áll.
Ti is irigylitek őket?
Nem. Én szeretem a munkámat, és jól élek :D
Nem fogok más nők sikerére ráhányni, csak mert utálom az életemet lol.
Nem irigylem r*b@ncokat, akikben minden mű, és semmit nem tettek le az asztalra, csak néha összekapnak a kamerák előtt.
Szánalmas.
Semmivel sem jobbak, mint az Éjjel Nappal Budapest-ben akárki.
Azt kéne írnom, hogy nem, mert a gyk-n népszerű álszent és jól hangzó válaszokat írni... De az vagyok. Nem tőlük irigylem, hanem azt irigylem, hogy nekem nem adott az a lehetőség. Ha egy családtagom megbetegszik komolyabb betegségben, a magyar egészségügyben jó eséllyel meghal, mert nincs pénzem komoly kezelésre. Ők a kisujjukból kirázzák azt az összeget, amit én nem.
Arra is irigy vagyok, hogy ők azt csinálhatják, amit akarnak. Én pedig nem. 40-50 éves koromra talán összehozok egy lakást. 25 évesen végzek az egyetemmel. Melózok látástól vakulásig. Ők annyi házat vesznek, ahányat akarnak és azt csinálnak, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!