Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is féltékenyek vagytok...

Ti is féltékenyek vagytok Kylie és Kendall Jennerre?

Figyelt kérdés

Mert én nagyon irigylem őket, meg a Hadid lányokat is. Nekik nem kell megdolgozni semmiért, mindent kézbe kaptak. Nem kell idegeskedniük a munka meg a pénz miatt, nem kell albérletben lakniuk, buszozniuk, unalnas órákon ülniük stb. Plusz nem szólja le őket a családjuk ha mondjuk kirívóan viselkednek mert jóformán az egész családjuk r.bancokból áll.

Ti is irigylitek őket?

2017. jún. 23. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Én személy szerint nem vagyok féltékeny rájuk, én az idősebb generációra tekintek példaképként.

Igen, megértem, nagyon rossz látni, ahogy az ostoba Kardashian tinifruskák anyuci-apuci pénzét szórják korlátlanul és azt a látszatot keltik, hogy nekik aztán semmi gondjuk nincs az életben.

De ez csak addig lesz így, amíg a végén kifogynak az ötleteikből.

A showjuk befuccsol, jön majd egy másik média által agyonfényezett banda, akik még náluk is több pénzt tudnak lefejni az emberekről, lemorzsolódnak, és szépen lassan elfelejtik őket az emberek.

De hidd el, mennyivel jobban jártál, hogy nem egy K betűs tömeggyártmány lettél a családjukban: Tudsz értelmesen beszélni, civilizáltan viselkedni, képes vagy emberként élni.

Elmész egyetemre, lesz diplomád, amit ha ügyesen kihasználsz, te is nagyon jól kereshetsz és elmondhatom magadról, hogy ezt mind te teremtetted elő segítség nélkül.

Ugyanakkor tudd, hogy nekik sincs könnyebb életük.

Tudod, Kylie Jennernek miért volt már annyi plasztikai műtéte?

Nem könnyű a rút kiskacsa szerepébe születni egy olyan családba, ahol elvárás, hogy tökéletes legyél kívülről. Pláne ha a nővéred Kendall Jenner, aki egy modell és az édesanyja gyönyörű arcát örökölte (mert az alkatánál leszámítva Kendall nagyon Kris).

Kylie sokkal érzékenyebb.

Neki is nagyon nehéz volt megbarátkozni magával.

Sokáig csak egy idétlen, hóbortos tinicsitrinek tartottam, aztán megismertem: Ritka sérült szegény.

És a tonnányi smink alatt ő is ugyanolyan tökéletlen kislánynak néz ki, mint a legtöbb tinédzser.

2017. jún. 24. 16:12
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

#11: Az a durva, hogy van, aki ezt tényleg elhiszi. Mármint azt az önámítást, amit leírtál.

Befuccsol a műsoruk, elfelejtik őket? Ha ez megtörténne, akkor sem lenne semmi gond. Igazából a jelenlegi vagyonukból elélnének életük végéig. Ha befektetik, akkor meg tovább nő. De nem fogynak ki az ötletekből, mert pl. az instának köszönhetően találnak célközönséget a saját termékeikkel.

Mennyivel jobban jártam, mint ők? Mert tudok olyan alapvető dolgokat, amiket leírtál? Mire megyek velük? Ezred annyira sem, mint ők a dolgaikkal.

Lesz diplomám és előteremtem a dolgokat? Ja. 40 éves korára talán összetud valaki szedni egy normális házra valót.

Az meg, hogy sérültek... Lassan minden második tini sérült.

2017. jún. 25. 07:33
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

11 vagyok:

Az "elfelejtést" úgy értem, hogy évtizedekkel ezelőtt Madonnára, Claudia Schiffer-re, Nicole Kidman-re úgy néztek a fiatalok, mint ma Gigi Hadid-ra, Ariana Grande-ra, Kim Kardashianra és a családtagjaira.

Mindig is tudni fogják róluk, hogy akárhogy is, de egykor híresek voltak.

De egy idő után újabb celebecskék tűnnek fel, ők kiöregednek, és a fiatalabb generáció már csak legyinteni fog egyet rájuk.

Én nem örülnék, ha egy transzvesztita lenne az apám, ha még a vécénkbe is kamerát szerelnének és minden sz@rásomat leadnák a tévében (nem szó szerint).

Úgy gondolom, így is mindenem megvan, amire szükségem van, és ehhez nem kellett Kardashiannak születnem.

Örülök, hogy kultúrált családom van, hogy megtanítottak normálisan viselkedni és mindent megadnak nekem. Mindig volt idejük rám és nem vágtak oda egy bébiszitternek.

2017. jún. 25. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok féltékeny. Hiába nem dolgoznak meg ezekért, a gazdagságnak is vannak hátrányai. Szerinted nem idegesítő nekik a 0-24 paparazzik? Nincs magánéletük kb.
2017. jún. 29. 18:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Hiába nem dolgoznak meg ezekért, úgy mint egy átlag ember*
2017. jún. 29. 18:02
 16/19 anonim válasza:
Én is egyetértek a #11-essel. Én is nem rég jöttem rá Kylie "titkára".. Egy kicsit én is féltékeny vagyok rájuk, hogy én nem kaphatok annyit és olyan minőségüt mint ők. Töredéke is elég lenne...
2017. júl. 12. 22:50
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Két féle híres ember van, az egyik az, aki megdolgozott a hírnévért, akik letett valamit az asztalra tehetséggel vagy kemény munka árán. Ide sorolnám a színvonalasabb színészeket, énekeseket, vagy bárkit aki valamilyen módon hozzájárul a munkájával ahhoz, hogy igényes tartalmat lehessen létrehozni. ŐK az irigylésre méltóak, pláne akik jelentősebb vagyont hoztak össze ezzel. Ilyen pl Bill Gates is, csak hogy egy unalomig ismételt példát hozzak fel, vagy ha hazai viszonylatban nézzük, tipikus példa Hosszú Katinka, akit annyi irigy ember szid, lek**vázik és neten keresztül ócsáról, csak mert kemény munkával ennyi mindent elért, ami természetesen sok pénzzel járt.

A másik típusa a híres embereknek azok a celebek, mint Kylie Jenner, akik valóban beleszülettek a jóba, azonban számtalan plasztikán és instagram képen kívül még nem nagyon mutattak fel semmit. Nem hiszem, hogy amiatt lennék önámító, mert nem szeretnék az ő helyében lenni. Kylie Jenner egy egyértelműen sérült ember, akinek a sok plasztika hatására teljesen eldeformálódott az arca és a teste (megint csak nem irigylésre méltó folyamat), és a fél internet azzal van tele, hogy ő egy szar ember emiatt. Holott senki nem tudja, mi lehet a háttérben, ugyanis bármilyen meglepő, attól még, hogy híres és gazdag, érző ember.

Kedves kérdező és válaszolók, értem, hogy mi számotokra az irigylendő ebben az életformában, de ez sajnos csak a cukormáz, amit instagramon és egyéb helyeken látni. Kylie csak egy példa a sok celeb közül, akik a tinilányok érzelmi világát és gondolkodását próbálják befolyásolni, és ezzel rájuk tukmálni a csillogó szart is. (Amennyi lányt elkábított már a folyékony matt lipstick az hihetetlen:D)

Az egyetlen út, hogy olyan életetek legyen (legalábbis megpróbálni), az az, hogy tanultok és küzdötök, és ebben az esetben sokkal színvonalasabb életetek lehet, mint néhány milliós követőszámmal rendelkező celebnek. Lehet, hogy feleannyi pénzetek sem lesz, azonban még mindig élhettek kényelmes, színvonalas életet, úgy, hogy nem a külvilágnak éltek, nem követnek paparazzik és nem mentek tönkre 40 éves korotokra :)

2017. aug. 16. 00:00
 18/19 anonim válasza:
ez mind csak látszat. azt látod amit ők mutatnak (a jót) vagy amit a média elferdít. nem minden arany, ami fénylik.
2017. aug. 16. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok. Tudod, manapság tendencia hogy valakinek vagy agy jut vagy pénz, nekem előbbi jutott, nekik utóbbi, ez van. Milliárdokért sem ereszkednék le arra az értelmi színvonalra amin az a család tanyázik, a 6 vagy hány tagjának talán összesen akkora az IQ-ja mint egy nyolcadikosnak.
2018. júl. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!