Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan szolgáltatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szolgáltatás, ahol ha pénzt fizetek, megtanítanak randizni?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Semmi érzékem nincs a nőkhöz. Egy nagy büdös nulla. A közelükben csak remegek, és baromságokat beszélek. Ösztönösségnek semmi nyoma bennem, soha nem voltam sikeres. Kellene egy kis gyakorlat, ahol megtanulhatom kezelni ezt a dolgot. Mert az, hogy videókat nézek, olvasok róla, semmit nem ér. Annyi értelme van, mintha könyvből kéne megtanulnod autót vezetni, aztán kitennének a Hungaroringre, 0 vetetési tapasztalattal, életedben először kocsival, hogy na nesze, versenyezz. Egyszerűen kell a gyakorlat. Van arra valamiféle opció, hogy fizetek egy jó nőnek, és ő eljátssza, hogy randizunk? Aztán adná az instrukciókat hogy ez így rossz, ez így jó, stb. Nem k**vákra gondoltam, hanem normális, intellektuális nőkre, aki türelmes, és tényleg megtanítja azokat a dolgokat, amik másnak ösztönből mennek, belőlem meg hiányoznak.

2019. jún. 19. 15:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

”Csak úgy tudok tét nélkül nézni egy nőre, ha tényleg nincs tétje. De onnantól meg már mit ér az egész? Vagánykodást meg testi örömöket."

De ez is jobb, mint a semmi, érzelmes, szerelmes férfit sz_-rba se nézik, ez van. Ne életed párját keresd, hanem csak élvezd az életet, amikor már megvan a csaj és azt mondod, hogy hmm ez komolyra is jó lenne, akkor onnantól lehetsz szerelmes. Én is ilyen voltam, mint te, tény hogy már nincs olyan szenvedély a nők iránt, de legalább nem félek tőlük, tudok velük beszélgetni, ilyenek, jobban megismertem őket.

2019. jún. 19. 18:41
 22/31 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy kétélű penge. Ha kiölöd magadból az elkeseredés félemét, úgy kiölöd magadból a siker zsigeri örömét is. A kettő gyökere úgy össze van fonódva, hogy csak egyszerre téphető ki. Ezen még nagyon el kell gondolkodnom. És ha elhatározom magamban, az út még csak ott kezdődik.
2019. jún. 19. 19:27
 23/31 anonim ***** válasza:

"érzelmes, szerelmes férfit sz_-rba se nézik"

Nem az érzelMES (pláne nem a szerelmes), hanem az érzelGŐS, gyönge, enervált pasasokat nem nézik sz-rba se. Nagy különbség.

2019. jún. 19. 19:50
 24/31 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha valaki az érzelmeit csak érzelgősen tudja kifejezni? Embert emiatt elítélni szerintem a világ egyik legnagyobb igazságtalansága.
2019. jún. 19. 20:28
 25/31 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg az van, hogy az illető nem érzelmes, hanem érzelgős. Mert ha tényleg csak a formán kellene változtatni, nem a tartalmon, akkor ez nem szabadna, hogy bármilyen nehézséget okozzon.

Mellesleg nem igazán értem, hogy az érzelgősség elítélése miért igazságtalan, az érzelgős embereket könnyen lehet manipulálni, mivel a saját túlspannolt érzelmeik tehetetlen bábjai. A politikai propaganda pl. a 20. században rengetegszer használta ki a tömegek érzelgősségre való hajlamát arra, hogy ordas eszméket fogadtasson el velük. Ezen nem ártana elgondolkozni.

2019. jún. 19. 20:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom ugyan arra a jelentésre gondolunk e érzelgősség kapcsán, nálam ez annyit jelet, hogy valaki őszintén szeret beszélgetni arról, mit érez, jóról, rosszról egyaránt. Ha fáj valami, azt is elmondja, ha boldog valami miatt, azt is. Sokan ezt hívják érzelgősségnek.
2019. jún. 19. 22:40
 27/31 anonim ***** válasza:

Weöres Sándor ezt írta az érzelgősségről:

"Mikor a szeretet válogatni kezd: már nem szeretet többé, hanem sóvárgásnak és undornak kettőssége. S ez: az érzelgés, mely manapság mindennél veszedelmesebb; cukros váladéka bekente az emberiséget.

Minden emberi indulat közt az érzelgősség a legnyomorúságosabb. Egyik irányban szeretni csak úgy tud, hogy másik irányban gyűlölködik; vonzalma nyállal ken, gyűlölete köpköd. Állandó mértéke nincs, önmaga kavargó formátlanságához mér mindent; akármerre fordul, jó nem fakad belőle."

Számomra ebből az utolsó mondat a legfontosabb: hogy egyáltalán nincs külső kontrollja, illetve viszonyítási pontja(i). A teljesen magukba fordult emberek jellemzője, akik számára mindennek a kezdete és a vége a saját érzéseik (amik fölött lényegében egyáltalán nem tudnak kontrollt gyakorolni). Erre lehet mondani, hogy az illető megrekedt egy csecsemő érzelmi fejlettségi szintjén.

2019. jún. 19. 23:09
 28/31 anonim ***** válasza:

"Ha fáj valami, azt is elmondja, ha boldog valami miatt, azt is."

Mint anyucinak annak idején? Mert nekem erről ez volt az első, ami eszembe jutott. Felnőtt emberek saját maguk meg tudnak birkózni a saját érzelmeikkel, önerőből. Másképpen fogalmazva: tudnak mit kezdeni velük.

2019. jún. 19. 23:11
 29/31 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgok ezek. Van benne igazság, de azért eléggé sarkítva van a negatív irányba. Az jön le belőle, hogy aki merészel beszélni az érzéseiről, az önző. Mi van akkor, ha az "érzelgős" alak simán csak mély? És érdeklik őt a mély érzések? Nem csak a sajátja, hanem a másé is? Miért lenne baj, ha az emberek beszélnek egymásnak az érzéseikről? Szerintem ez pont hogy nem befordulás. Ez nyitás lenne valami szorosabb kapcsolat irányába, minthogy felszínesen elvagyunk egymással. De persze minden ember másként gondolja a saját igazát, és másként látja ezt a témát. Másként érez.
2019. jún. 20. 01:08
 30/31 anonim ***** válasza:

"Az jön le belőle, hogy aki merészel beszélni az érzéseiről, az önző."

Nem, elsősorban nem önző, érzelmileg alulfejlett, infantilis. Az önzőség már egy sokadik, hovatovább lényegtelen következménye mindennek.

"Mi van akkor, ha az "érzelgős" alak simán csak mély?"

Biztos, hogy nem. Szerintem te kevered az intenzitást a mélységgel, pedig a legtöbbször pont, hogy fordítottan arányos a kettő. Ebből is látszik, hogy milyen alacsony az általános önismereti szint.

"Miért lenne baj, ha az emberek beszélnek egymásnak az érzéseikről?"

Amennyiben ez kölcsönös érdeklődésen alapul, nyilván ez csak jó. Már amennyiben erre igényük van. Mert persze előfordulhat olyan is, amikor tényleg annyira egy hullámhosszon vannak, hogy fél szavakból is értik egymást.

2019. jún. 21. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!