Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan szolgáltatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szolgáltatás, ahol ha pénzt fizetek, megtanítanak randizni?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Semmi érzékem nincs a nőkhöz. Egy nagy büdös nulla. A közelükben csak remegek, és baromságokat beszélek. Ösztönösségnek semmi nyoma bennem, soha nem voltam sikeres. Kellene egy kis gyakorlat, ahol megtanulhatom kezelni ezt a dolgot. Mert az, hogy videókat nézek, olvasok róla, semmit nem ér. Annyi értelme van, mintha könyvből kéne megtanulnod autót vezetni, aztán kitennének a Hungaroringre, 0 vetetési tapasztalattal, életedben először kocsival, hogy na nesze, versenyezz. Egyszerűen kell a gyakorlat. Van arra valamiféle opció, hogy fizetek egy jó nőnek, és ő eljátssza, hogy randizunk? Aztán adná az instrukciókat hogy ez így rossz, ez így jó, stb. Nem k**vákra gondoltam, hanem normális, intellektuális nőkre, aki türelmes, és tényleg megtanítja azokat a dolgokat, amik másnak ösztönből mennek, belőlem meg hiányoznak.

2019. jún. 19. 15:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Könnyeket ne hullajtsunk érted véletlenül?

Kérdező, ha ALAPSZINTŰ TÁRSAS KÉSZSÉGEID hiányoznak, akkor talán nem pont a legrizikósabb résznél, a párkapcsolatoknál kellene kezdeni ezek hiányát bepótolni, hanem az általános emberi kapcsolatok terén. Aztán ha ott már biztonságosan mozogsz, akkor lehet rátérni a partnerkeresésre.

2019. jún. 19. 16:36
 12/31 A kérdező kommentje:
11-es, mármint barátokra gondolsz? Azok vannak. A férfiakkal mindig jól kijöttem, bár egy bizonyos szintű távolságtartásom velük is van. Talán mert a felszínes kapcsolatokat nem szeretem. Ebből a szempontból elég szélsőséges vagyok. Vagy nagyon jó barátaim vannak, vagy semmilyenek.
2019. jún. 19. 16:40
 13/31 anonim ***** válasza:
És voltak valaha is amolyan általad emlegetett nagyon jó barátaid?
2019. jún. 19. 16:41
 14/31 anonim ***** válasza:
Vannak bajok, régen én is féltem a nőktől, de ma már röhögök csak rajta, mégis miért félsz egy kisebb, törékenyebb, aranyosabb (jó esetben) ember társadtól? Nem nevetséges ez valahol? A megalazastol felhetsz, igen, de erre nem fog sor kerülni, ha emberként tekintesz rájuk, nem kell őket felmagasztalni, ők se szeretik, azt szeretik ha a férfi dominál, ha feltudnak rá nézni, de ha te kevesebbnek gondolod magad, akkor mégis hogy? Nem a nők vannak feletted, hanem bizonyos férfiak és te azért nem kaphatsz meg xy-t (fordítva is így van), így fogd fel. A férfiak a vetélytársaid, akiket le kell győzni, akiknél jobbnak kell lenni, igazából ha valakitől lehet, akkor tőlük lehet félni, állatvilágban is ugye egymással harcolnak a kanok.
2019. jún. 19. 16:46
 15/31 anonim ***** válasza:

"ők se szeretik, azt szeretik ha a férfi dominál, ha feltudnak rá nézni,"

Én biztosan nem, pedig nő vagyok. Kellene a francnak egy felettem álló irányító. A saját életemet mindig én fogom irányítani. Közös életet pedig ketten, azonos mértékben irányítanak ideális esetben.

2019. jún. 19. 16:48
 16/31 anonim ***** válasza:
15-s vannak domináns nők ok, de ritka, még az is aki egyenlő partnert akar, a legtöbb domináns alakra vágyik és nem tetszik neki, ha nem nézed le, nem mutatod, hogy te vagy a Jani, az úr. Elég baj ez, de én ezt látom, aranyos csajoknak (90%-ban) a nagybetűs kan (alfa) kell.
2019. jún. 19. 16:53
 17/31 anonim ***** válasza:
Akinek ilyen domináns hülye kell, az szerintem nyugodtan elmehetne a Közel-Keletre, Pakisztánba, vagy éppenséggel Indiába, ott emberére találna.
2019. jún. 19. 16:54
 18/31 A kérdező kommentje:
Nagyon jó barátom talán összesen csak kettő van. De rájuk tényleg bármikor bármiben számíthatok. Olyan barátaim, akiket jobbnak hittem mint amilyenek valójában voltak, van vagy 5-6. De ugye bajban ismerszik meg az igaz barát, és a felszínes kapocslatok mindig lemorzsolódnak. Barátokat találni is nagyon nehéz, de ha férfiakkal beszélek, nincs az a feszélyezett érzés. Meg velük van rengeteg közös téma. Sportok, játékok, fegyverek, minden. Nőkkel egy közös téma sincs. Mondjuk öreg nénikkel nagyon jól kijövök, mert ott nincs tétje a dolognak. De onnantól, hogy valaki tetszik, már tétje lesz úgymond minden egyes szavamnak. A fejem kivörösödik, a szavam elakad, és szinte kívülről látom magam milyen nevetséges vagyok. Ha meg magamat se veszem komolyan, úgy már kudarcra van ítélve bárminemű további próbálkozásom.
2019. jún. 19. 17:23
 19/31 anonim ***** válasza:
Ez a baj, a tét, nincs tét, van pár millió nő, csjozasban sikeres haverom filofiaja, hogy ők vannak érte, nem fordítva, ők veszítenek és tapadnak rá a nők, nyilván mert jól is néz ki, de ez a filozófia eléggé megkönnyíti a dolgát amúgy, sosem stresszel egy nőtől, persze nem hangoztatja ezt egy csaj fele, de az iszonyú nagy önbizalom amire nedvesednek a csajok ebből fakad. Nem azt mondom hogy nézd le te is őket (bár ezzel érnéd el a legnagyobb sikert), de legalább egyenlő félnek tekints rájuk, az nem jön be nekik, ha többre tartod őket, csak nagyon keveseknek.
2019. jún. 19. 17:34
 20/31 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel, hogy ez amit mondasz, mind igaz, de az ember fejében akkor sincs egy kapcsoló, amivel az alapvető világnezetedet át tudod állítani. Csak úgy tudok tét nélkül nézni egy nőre, ha tényleg nincs tétje. De onnantól meg már mit ér az egész? Vagánykodást meg testi örömöket. Én nem egy lányt keresek, hanem A társat. Azt meg úgy nem lehet, hogy úton útfélen próbálkozok vele. Nehéz ezt elmagyarázom, de egyszer már megfogalmazódott bennem, hogy minél jobban akarsz valamit, annál inkább nem fog összejönni, mert a kudarctól való rettegés ellehetetleníti a dolgot. De ha meg tojnék az egészre, akkor a szenvedély maga veszne oda. De mint mondtam, ha akarnék, se tudnék tét nélkül tekinteni a dologra. Sajnos ilyen személyiség vagyok, és örökke örlődöm azon, hogy ez végtérre is jó e vagy nem. Az élet más tájain is ilyen szenvedélyes vagyok, és ott jól jön. Párkapcsolati szempontból viszont csak hátráltat egész életemben. De ez csak az értheti aki ugyan olyan "túl érzelmes", mint én.
2019. jún. 19. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!