Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom 43 évesen egy ferfitöl, hogy picit udvaroljon, vagy illik elsö találkán elfogadni az ajánlatát, hogy minek húzzuk az idöt, legyen szex?
Persze az en koromban mar boldog kéne legyek , hogy megpiszkálnak .
Es nem kell húzni az idöt , nyilván , mivel ilyen ajanlatokat kapok , kizárólag
Ha valaki komolyabban akar egy nőtől valamit, tudhatná, hogy evvel elront mindent, ha erőlteti.
Ha Te is benne volnál, az más téma.
Nekem is próbáltak már ilyet beadni,hogy felnőttek vagynk minek húzni.Na de azért tiszteljem már meg engem is azzal,hogy meg akar ismerni kicsit,legalâbb annyira,mint a fiatalabb kortársaim.
Ezzel szinte azt mondja,hogy csak szex kell.
Ha pedig odaadom magam 2 nap után,akkor ennyi idősen is képes betenni a könnyen kapható,csak erre jó skatulyába.
Amikor hasonlót mondtak nekem,mint neked,akkor elment a kedvem a továbbiaktól.37
Nyilván nem csak egy strigula szeretnél lenni számára
Nehezen hiszem, hogy te no vagy.
Ha kicsit is jól nézel ki, bármikor találsz pasit, aki "megpiszkal" 25-70 között.
Igen, viseljedjen ferfikent, banjon veled nokent, es meg véletlenül se menj bele kanos pasik ajanlataiba. Nincs onbecsulesed? Vagy olyan egetrengetoen jó pasik ezek az urak?
hát elvárni elvárhatod éppen....
azért az is kérdés hogy rólad milyen kép jön le az illető férfinak. és hogy te mit tudsz nyújtani cserébe. mert elvárások azért mindig vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!