Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ideális párosítás egy gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális párosítás egy gazdag férfi 0 szociális élettel és egy társasági lány 0 anyagi háttérrel?

Figyelt kérdés
A srácnak megvan mindene, de hiányzik neki a társaság. A lánynak sok barátja van,de kilátástalan az anyagi helyzete. Mindketten boldogtalanok. Vonzódnak egymáshoz, de mégse jönnek össze a sok különbség miatt. Nem értem őket minden adott lenne hogy boldoggá tegyék egymást, ők mégis az egymástól független szenvedést választják.
2019. jún. 15. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ideig óráig működhet a dolog. Én úgy gondolom, hogy egy idő után, ahogy stabilnak érzi a helyzetét a hölgy, beleszólogatna a pénzügyekbe is. Arra gondolok,hogy minek költessz ennyit kocsira, hobbira meg mittudom én, tehát olyasmire ami számára nem olyan fontos. A nyaralást, utazást nem tenné szóvá mert abból részesül ő is. De a számára haszontalan dolgok egy idő után nem tetszenének neki. Ezt nehéz megállni, figyelmen kívül hagyni. Na most egy önálló, sikeres férfi ezt szintén ideig óráig nézi el. Hiszen ezért sikeres, főleg ha szociális képességei gyengék. Ideális esetben elképzelhető, de a valóságban igazi emberekkel, ebben a felállásban amit írtál, nem hinném. Szerintem.
2019. jún. 16. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!