Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi kettesben egy disco-ban?
Figyelt kérdés
kerülgetjük már egymást egy éve 1-2szer amikor összefutottunk buliba mindig kavartunk is, vibrálás van köztünk mióta megismerkedtünk.most megint megbeszéltünk egy bulithogy ketten megyünk el. szerintetek nem tul eröltetett? meg már azon gondolkozok hogy majd én fogom lekapni őt, hogy ne legyen olyan tul snasz, hisz a multkor nyilván ő kezdeményezett ugy ahogy lennie kell...2010. júl. 8. 19:17
1/3 anonim válasza:
Randi kettesben egy disco-ban? Hogy lehet egy disco-ban kettesben lenni? Szerintem nem a legjobb hely egy randira. Sétáljatok, beszélgessetek, aztán jöhet a disco.
2/3 anonim válasza:
Én alapból süket vagyok kissé,a diszkóban meg abszolút nem hallok a zajtól,és nem is túl romantikus.Szóval a helyedben én is inkább a sétát,vacsit,vagy valami hasonló programot választanék.Amúgy igen,lekaphatod.Nem szégyen a kezdeményezés,csak a pasi vegye jó néven.
3/3 anonim válasza:
Ha lekapod annyit tudnék mondani,hogy a farkam közétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!