Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent a nőknél a szikra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a nőknél a szikra, kémia, tűz és a hullámhossz?

Figyelt kérdés
Gyakran hallani, hogy nőknek "létfontosságú" hogy elsőre legyen szikra, kémia, tűz, hullámhossz.
2019. jún. 12. 18:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Én se tudom megmagyarázni, de megpróbálom körbe írni.

Mikor először találkoztam a párommal nem is akartam semmi konkrétat tőle, de olyan durván vibráltunk és olyan érzés volt, mintha 1000 éve ismernénk egymást és volt egy olyan érzés, hogy mi egymásnak vagyunk

2019. jún. 12. 20:59
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Ez tényleg olyan amit nehéz elmagyarázni.Nekem is fontos a kémia.Persze nem mindenkivel lesz kapcsolat vagy szex akivel van kémia.Nekem kell valami plusz abban a férfiban.A legutóbbi partneremben van valami ami megfogott és ez belülről jön.Nevezhetjük kisugárzásnak is.Gyengéd és férfias egyszerre.
2019. jún. 12. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:
33%

Butaság. Van az úgyis (akármilyen hihetetlen ebben a romantikus filmektől átitatott valósnak tűnő fiktivitásban) hogy elsőre közömbösnek tűnik, és időközben kialakul a vonzalom. Velem megtörtént, úgyhogy nem vagyok hajlandó elfogadni és eltűrni ettől eltérő álláspontot.

És továbbra is az a véleményem, hogy aki erre alapozik, hogy elsőre meglegyen, és folyton szingli, az meg is érdemli. De az is, akinél megvan, de aztán pofára ejtik, mert adta a szépet és emiatt meg volt a szikra vagy mi, és ezért már nem volt sürgős jobban ki ismerni a paetnert.

2019. jún. 12. 21:31
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
Az első szemkontaktus eldönti , de sokan kapzsi vágyaiknak élnek és elmennek az építész mérnők pistával, majd szülnek neki 2 gyereket rá 5-6 évre meg nyavalyognak, hogy bele szerettek valakibe és nem értik mért van ez mikor ők szeretik a férjüket meg azt a szép családi házat amiben élhetnek.
2019. jún. 12. 21:32
 15/28 anonim ***** válasza:
4%
Ezek a szikrák, kémiák, kifogások tárháza arra az esetre, ha a nőt zavarja valami a pasiban, de ő jönne ki rosszul ha ezt kimondaná, így ráfogja ilyen csacskaságokra.
2019. jún. 12. 21:35
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy magas
2019. jún. 12. 22:01
 17/28 anonim ***** válasza:
11%
Terelési alapot, kifogást.
2019. jún. 13. 17:48
 18/28 anonim ***** válasza:
2019. jún. 13. 21:14
 19/28 anonim ***** válasza:
10%

Régi ócska trükk, ne legyetek naivak!

Amikor a randipartnerben valami nem tetszik (munkája, keresete, ahol lakik, családi élete, különböző hobbi, bármi) akkor szoktak bezárkózni, egyoldalúak lenni randi alatt, miközben akár a randipartner törheti magát hiába, majd a végén, hogy a randipartner véletlenül se tudjon mit tenni, rá fogják ilyen szikrákra, kémiákra, stb...

Ennyi.

2019. júl. 15. 19:38
 20/28 anonim ***** válasza:
10%

És ez nem a saját elméletem.

Két különböző nőtől is hallottam, hogy így koptatják le a pasit, ha csak valami apró hülyeség nem tetszik nekik.

2019. júl. 15. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!