Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes még ezzel a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még ezzel a lánnyal próbálkozni? Vagy inkább hagyjam az egészet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy lány 28 éves (én 29) jól alakul, de még beszélget telefonon az exével, ráadásul azt is megbeszélték hogy velem találkozott a lány és ez az exének rosszul esett....

A 4. Randin is túl vagyunk de csók sem volt még mert szerinte korai. Most meg akartam fogni a kezét séta közben az 5. Randin, de szerinte túl korai.

Szetintem az exéhez fűzik még szálak.. 4 hónapja szakítottak, 3 éves kapcsolat volt. Az ex 20 évvel idősebb mint a lány.

#ex #randi csók
2019. jún. 12. 06:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem ha ez így van akkor miért mondta el. Le is tagadhatta volna hogy beszélnek még..
2019. jún. 12. 08:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Téged használ fel, hogy féltékennyé tegye a vén trotli pasiját.

Az ilyen helyzetben egyet tehetsz: menekülj! Lehet, hogy sz...rul fog esni, de ha hagyod, hogy felhasználjanak a piti kis játékaikhoz, sokkal többet fogsz veszíteni önbizalom terén.

2019. jún. 12. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem ha ez így van akkor miért mondta el. Le is tagadhatta volna hogy beszélnek még.."

Azért mondta el, hogy nehogy eszedbe jusson erőteljesebben próbálkozni nála. Csajszikámnak marha kényelmes, hogy húzza az agyadat, veled teszi féltékennyé Mr. 48 évest, de nem hiányzik neki, hogy rámásszál. Azt szeretné, hogy csak kísérgesd, csóváld a farkad, játszd a szereped, de egy ujjal se érj hozzá, mert "még korai"...

2019. jún. 12. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!