Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha írok egy lánynak ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írok egy lánynak ilyen esetben ő látja azt?

Figyelt kérdés

Facebook. Írok neki teljesen ismeretlenként, ő megkapja vajon az üzenetet, gondolok itt a mobil aplikációra, fogja neki jelezni minden esetben?

Lányok, nálatok volt már olyan hogy írt egy idegen srác de nem jelezte a facebook, csak később vettétek észre?

2019. jún. 9. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem megkapja
2019. jún. 9. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Megkapja, lehet kéretlenként van nála, csak el kell fogadnia a megerősítést, hogy tudjon írni neked. De el tudja olvasni, úgy hogy nem láttamozta...
2019. jún. 9. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Engedélykérésekbe kerül, jelezni fogja az app. El is olvashatja, de azt te nem fogod látni, csak akkor, ha elfogadja. Akkor tud rá válaszolni is.
2019. jún. 9. 20:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is így emlékszem, köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 9. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt, hogy nem kaptam meg. Attól függ, hogy mi van megadva a beállításokban. Van egy ilyen, hogy 'ki írhat nekem üzenetet'. Ott három lehetőség van arra, ha az illető nem ismerőse az embernek: 'mindenki', 'ismerősök ismerősei' és 'senki'. Ha a senki van neki beállítva, akkor automatikusan törlődik az üzeneted és nem fogja látni az illető. Egyébként engedélykérésekhez kerül. Kb ugyanolyan, mint az, hogy 'ki jelölhet ismerősnek'
2019. jún. 9. 22:05
 6/12 A kérdező kommentje:
És hogy derült ki hogy nem kaptad meg?
2019. jún. 9. 22:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem látom ezt a beállítást, hol van ez? nem lehet hogy már törölték a facebook-nál?
2019. jún. 9. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy kereken 2 évvel később vettem észre teljesen véletlenül, hogy valaki randizni hívott... Akkor nekem nem jelezte, hogy van ilyen kérés.
2019. jún. 9. 22:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Van egy lány akinek írtam, de semmi reakció. Egyszer találkozunk élőben, és gondoltam írok neki.
2019. jún. 9. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Onnan derült ki, hogy személyesen találkoztam később az illetővel és ő mondta, hogy írt nekem, hát miért nem válaszoltam. Meg is mutatta a telefonján, ott volt az elküldötteknél. De nekem sehol se jelent meg, a kérések és a szűrtek között se volt
2019. jún. 9. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!