Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi ként találhatok kötöttségektöl mentes kapcsolatot 18-kb25 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Anyagi helyzetem jo, de pont az miatt nem tudom lekotni magam mert sok idot vesz el a munkam, viszont jo lenne valakivel neha egyutt lenni.2019. jún. 9. 14:47
11/19 anonim válasza:
Haha, gőzöm sincs, miről beszélsz, így csajt sem sikerül majd felszedni, hisz nem tudod magad megértetni, egyébként nem vagyok féltékeny, hiszen fiatal lány vagyok én is, pénzem is van..
12/19 A kérdező kommentje:
Aham... csajnak is gyenge vagy ne hogy azt hidd...?
2019. jún. 9. 15:33
13/19 anonim válasza:
A korosztályod már nem elég friss, vagy nem elég naiv, hogy nem felel meg neked?
14/19 A kérdező kommentje:
Gondolod, h naivak? Gondolom te 30 vegen császkálsz valahol eltevedve ugy latom.
2019. jún. 9. 15:51
15/19 anonim válasza:
Kérdező összegezve az eddigieket:
-nem akarsz és nem is tudsz nőre pénzt költeni
-nem vagy sikeres a nőknél, ez a kérdésedből is látszik
-nincsen időd fejleszteni magadat, az udvarlásra meg főképpen nem szeretnél időt pazarolni
-a leírás alapján nem vagy külsőre sem egy Adonisz
-mindezek ellenére, hatalmas narcisztikus személyiséged van
Az adatok alapján a válasz egyértelmű NEM, NINCS ESÉLYED!
16/19 anonim válasza:
"Gondolom te 30 vegen császkálsz valahol eltevedve ugy latom." => Hát meglepően rosszul gondolod... :D
17/19 A kérdező kommentje:
Van pénzem nem is kevés, audit vezetek, 3 szintes házam van medencével és nagyon fényes vállalkozással.:D
Jó étvágyat a kolbászhoz parasztok. XD
2019. jún. 9. 17:12
18/19 anonim válasza:
Ezekkel a feltételekkel ez az egész kérdés fel sem merült volna...
19/19 anonim válasza:
Meg sem merem kèrdezni mi a foglalkozásod, ugyanis az írásodból itèlve nem lehetsz valami eszes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!