Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 éves férfi ként találhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfi ként találhatok kötöttségektöl mentes kapcsolatot 18-kb25 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Anyagi helyzetem jo, de pont az miatt nem tudom lekotni magam mert sok idot vesz el a munkam, viszont jo lenne valakivel neha egyutt lenni.
2019. jún. 9. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Haha, gőzöm sincs, miről beszélsz, így csajt sem sikerül majd felszedni, hisz nem tudod magad megértetni, egyébként nem vagyok féltékeny, hiszen fiatal lány vagyok én is, pénzem is van..
2019. jún. 9. 15:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Aham... csajnak is gyenge vagy ne hogy azt hidd...?
2019. jún. 9. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
A korosztályod már nem elég friss, vagy nem elég naiv, hogy nem felel meg neked?
2019. jún. 9. 15:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Gondolod, h naivak? Gondolom te 30 vegen császkálsz valahol eltevedve ugy latom.
2019. jún. 9. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező összegezve az eddigieket:

-nem akarsz és nem is tudsz nőre pénzt költeni

-nem vagy sikeres a nőknél, ez a kérdésedből is látszik

-nincsen időd fejleszteni magadat, az udvarlásra meg főképpen nem szeretnél időt pazarolni

-a leírás alapján nem vagy külsőre sem egy Adonisz

-mindezek ellenére, hatalmas narcisztikus személyiséged van

Az adatok alapján a válasz egyértelmű NEM, NINCS ESÉLYED!

2019. jún. 9. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
"Gondolom te 30 vegen császkálsz valahol eltevedve ugy latom." => Hát meglepően rosszul gondolod... :D
2019. jún. 9. 17:02
 17/19 A kérdező kommentje:

Van pénzem nem is kevés, audit vezetek, 3 szintes házam van medencével és nagyon fényes vállalkozással.:D

Jó étvágyat a kolbászhoz parasztok. XD

2019. jún. 9. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a feltételekkel ez az egész kérdés fel sem merült volna...
2019. jún. 9. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
77%
Meg sem merem kèrdezni mi a foglalkozásod, ugyanis az írásodból itèlve nem lehetsz valami eszes...
2019. jún. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!