Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy olyan lánnyal megértetni, aki nem elégedett a külsejével, h nekem úgy tetszik, ahogy van?
Sajnos ez gyakran előfordul, hogy a kiszemelt lány nem elégedett a külsejével és az ilyen lányokat nagyon nehéz meghódítani, mert egy bókot se hisznek el.
Én hiába mondom, hogy így is jól néznek ki, valahogy nem hiszik el.
Velem kicsit hasonló történt, az volt a baja, hogy túl jól nézek ki hozzá, ezért nem illünk össze.
Amikor aztán végül lapátra tettem a csajt, nagyon kiakadt emiatt.
Érthetetlen volt a helyzet.
Mondd neki: Engem már nem érdekelnek többé a szép nők, én csak téged akarlak! :-)
Viccet félre téve: Sehogy. Alacsony önértékelést nem a párod hoz helyre a divatos közvélekedéssel ellentétben. Neki kell megtanulnia elfogadni saját magát.
Szerintem az, ha egy átlagos/ronda nőnek bókol valaki, a világ legnagyobb és legátlátszóbb átverése. (Mondom ezt ronda nőként)
Szerinted az, aki egész gyerekkorában, életében a mellőzöttséget tapasztalta, azt, hogy se a tanárok, se az osztálytársai stb, egy szóval nem mondták rá, hogy szép/ez jól áll neki stb? Vagy az, aki mindnehonnan azt hallja, hogy a kevésbé szép nők éppen csak megfelelnek a férfiaknak, ennek meg annak a csajêrt mindenki otthagyná a barátnőjét? (Pl. Celebek, sztárok, instalányok)
Vagy szerinted elhiszi egy ronda nő, hogy míg létezik Palvin Barbi meg hozzá hasonló lányok, addig ő lehet valaki számára szép?
(Nyilván attól még szeretheted és gondolhatod vonzónak stb...) Az átlagos nővel is hasonló lehet a helyzet, csak annyi, hogy az ő önbizalomhiányán lehet segíteni, de egy csúnyább nőnél nem, mert ő is tisztában van azzal, hogy milyen,ês ez nem önbizalomhiány. (Inkább keserű együttélés a valósággal) Átlagos nőknél a legjobb az, ha nem azt mondkd, "szép vagy"/"csinos vagy", hanem inkább konkrét dolgokra térj ki ("jó a hajad"/"tetszik a mosolyod", "fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában"), ez picit elveszi a bók "élét", illetve ha a személi,ségêz dicséred, az is jó.
Miért ne lehetne bókolni? Nekem is van olyan csaj ismerősöm aki azt hiszi csúnya szép mert vékony, szemüveges és fiús ruhákat hord, de szerintem gyönyörű és öröm minden perc amikor vele vagyok.
Kár hogy foglalt és nem találok hozzá hasonló lányt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!