Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-éves korosztály férfi tagjai rasni alkalmával meghívnak ég italra, vacsorára?
Figyelt kérdés
Hová szoktatok menni első randira ? A pali meghív valamire? Fizet egy kávét, vagy valami mást?
Ha első randin séta volt, akkor masodik, vagy harmadik randin meghív Moziba, vagy vacsorára? Mi a jellemző? Inkább ingyenes programra hív a pali, vagy gavallér, és meghív?
2019. jún. 4. 17:07
11/12 anonim válasza:
Én mindig fizetem. Első randi tipikusan kávézóban van. Ha ha már ismertük egymást korábbról is akkor vacsora étteremben. Ha már egy ideje együtt vagyunk, akkor egy-két hónap után valamennyire elkezdjük közösen fizetni a programokat, de tipikusan akkor is én fizetek bele többet. Attól is függ, hogy milyen a fizetése. Mikor tanár barátnőm volt, tőle sose fogadtam el pénzt.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem kortól függ.Volt olyan negyvenes, aki meghívott, voltak, akik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!