Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meiket válasszam szerintetek?
14 éves vagyok, és most 2 csajjal is nagyon alakul a dolog.
egyik 13 éves szőke rövid hajú nagyon szexy, és elég bevállalós.
a másik 14 éves barna hosszu hajú elég magas,jótestalkattal.
mind a 2-vel nagyon sokat beszéltem/ek, és mind a 2nek bejövök. a barnával már randiztunk, de nem volt semmi komoly,viszont már smároltam is vele, de csak hülyeség volt táborba.
a barna korban közelebb van, a szőke bevállalósab.
képek nélkül ahogy leírtam kit választanátok?
Jaj Istenem.. :D
" bevállalósabb " mit akarsz 14 évesen? nincs még MIT bevállalni 14 évesen még ha éretebb lennél de kétlem :D
De még eléggé gyerekes vagy az ilyenhez még maradjál csak az arcra puszinál meg a kis matchboxoknál :)
Inkább ne válaszd egyiket se. :D Lehet, hogy bennem van a hiba, de ennek szerintem nem kéne kérdésnek lennie itt, gyakorin...
Jah, és ne használj olyan szavakat, amelyeknek nem vagy tisztában a jelentésével. A sznob ezt jelenti: Az előkelőket v. a szellemi élet kiválóságait majmoló, hozzájuk dörgölőző személy. Szerintem ez a leírás nem passzol a kommentelőkre a hozzászólások ajapján. :)
22:56
imádom ha a kis csírákat a szellemi fölény erejével oltják, nyamm-nyamm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!