Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs idöm pasikra, van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs idöm pasikra, van olyan pasi , aki ezt elfogadja?

Figyelt kérdés

Tehat van egy kamaszodó 12 éves lanyom , akivel nagyon szoros a kapcsolatom , egesz idöben nálam van , az apjaval is idöt tölt, de nem akar nála aludni

Habar sok idöt tölt suliba es baratokkal meg extra aktivitasokkal , de delutan 18:00 körul hazajön es igenyli a foglalkozást , reggel meg en inditom suliba

Nekem is szuksegem van, hogy tudjam , hogy jól van , este betakargassam .

Régen egyutt is aludtunk , most is egy szobában alszunk , de kulön ágyban

( fel a sötetben )

Hetvegen elmegy par órára , fél napra és van hogy a baratnöjenel alszik mostanaban , de abban az idöben amig egyedul vagyok , nincs kedvem rögtön randizni

Érzelmileg is leköt , ha eszem valamit a városban , rágondolok , neki is veszek es megvan a napi rutinunk , amit nem tudok felboritani , hetvegi pihenesek , nyugodt esték , mécsesek , stb

Hogyan tudok visszatalálni a ferfiakhoz ilyen felállásban , megtalálni az idöt erre?

2019. máj. 28. 19:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szeretetet
2019. máj. 28. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs se "időd", se kedved hozzá:D

Így hülye maga a kérdés:D

2019. máj. 28. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az édeskevés, azért cserébe, hogy ilyen körülmények között veled legyen. Szeretetet egy macskának is lehet adni. És még tetszik is neki, hogy mindenki egy szobában van!
2019. máj. 28. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetet? Mikor? Heti 3-4 órában?

Hagyjuk már... Ha csak ennyit tudsz nyújtani,keress szexkapcsolatot. Többre úgy sem vagy alkalmas.

A gyerekeddel meg beteges a kapcsolatod.

2019. máj. 28. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Én sem tudom elképzelni. Hogy lesz majd egy szeretkezés? A gyerek bent lesz a szobában, mert anyás és nem tud aludni? Vagy ha a párod eltöltene veled egy szerelmes hétvégét, akkor viszitek a kamasz lányt, mert nem tud az apjánál maradni?

Szóval igen, van sokszor olyan, hogy egy férfi felvállal nőt gyermekkel. De nem úgy, hogy neki nem jut szerep a nő életében. Igenis kell még egy házaspárnak is gyerek nélkül töltött minőségi idő, nem még egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi idegen és semmi köze a gyerekhez.

Fogsz találni férfit, emiatt ne aggódj. Csak neki nem szeretetre lesz igénye, hanem kicsit másra.

2019. máj. 28. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ha csak ennyit tudsz nyújtani,keress szexkapcsolatot"

Hát szex kapcsolathoz legalább kontaktus kell. Ha dolgozol délután 4 ig akkor 6 ig nem lesz egy befejezett töcskölés.

Aztán ahhoz igazodni hogy a lány lehet elmegy lehet nem... nincs olyan hülye aki ezt bevállalja. + emellé még gondolom a gyereket is be kellene neki vállalni idővel tehát:D

2019. máj. 28. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
hosszabb távra, normális pasit te nem fogsz találni. nem azt mondom hogy ha jól nézel ki, nem fogja veled megpróbálni a dolgot és egy darabig kavartok. de megtartani nem tudsz egy normális palit. bár ha jobban bele gondolok sok megkeseredett balek van, csak szerintem az meg neked nem lesz jó. bonyolult egy nő vagy és férfiak az egyszerűbb szitukat kedvelik, persze az fontos hogy hogy nézel ki, mert ha még ronda is vagy, vagy dagadt akkor.......
2019. máj. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!