Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs idöm pasikra, van olyan pasi , aki ezt elfogadja?
Tehat van egy kamaszodó 12 éves lanyom , akivel nagyon szoros a kapcsolatom , egesz idöben nálam van , az apjaval is idöt tölt, de nem akar nála aludni
Habar sok idöt tölt suliba es baratokkal meg extra aktivitasokkal , de delutan 18:00 körul hazajön es igenyli a foglalkozást , reggel meg en inditom suliba
Nekem is szuksegem van, hogy tudjam , hogy jól van , este betakargassam .
Régen egyutt is aludtunk , most is egy szobában alszunk , de kulön ágyban
( fel a sötetben )
Hetvegen elmegy par órára , fél napra és van hogy a baratnöjenel alszik mostanaban , de abban az idöben amig egyedul vagyok , nincs kedvem rögtön randizni
Érzelmileg is leköt , ha eszem valamit a városban , rágondolok , neki is veszek es megvan a napi rutinunk , amit nem tudok felboritani , hetvegi pihenesek , nyugodt esték , mécsesek , stb
Hogyan tudok visszatalálni a ferfiakhoz ilyen felállásban , megtalálni az idöt erre?
Nincs se "időd", se kedved hozzá:D
Így hülye maga a kérdés:D
Szeretetet? Mikor? Heti 3-4 órában?
Hagyjuk már... Ha csak ennyit tudsz nyújtani,keress szexkapcsolatot. Többre úgy sem vagy alkalmas.
A gyerekeddel meg beteges a kapcsolatod.
Én sem tudom elképzelni. Hogy lesz majd egy szeretkezés? A gyerek bent lesz a szobában, mert anyás és nem tud aludni? Vagy ha a párod eltöltene veled egy szerelmes hétvégét, akkor viszitek a kamasz lányt, mert nem tud az apjánál maradni?
Szóval igen, van sokszor olyan, hogy egy férfi felvállal nőt gyermekkel. De nem úgy, hogy neki nem jut szerep a nő életében. Igenis kell még egy házaspárnak is gyerek nélkül töltött minőségi idő, nem még egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi idegen és semmi köze a gyerekhez.
Fogsz találni férfit, emiatt ne aggódj. Csak neki nem szeretetre lesz igénye, hanem kicsit másra.
"Ha csak ennyit tudsz nyújtani,keress szexkapcsolatot"
Hát szex kapcsolathoz legalább kontaktus kell. Ha dolgozol délután 4 ig akkor 6 ig nem lesz egy befejezett töcskölés.
Aztán ahhoz igazodni hogy a lány lehet elmegy lehet nem... nincs olyan hülye aki ezt bevállalja. + emellé még gondolom a gyereket is be kellene neki vállalni idővel tehát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!