Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs idöm pasikra, van olyan pasi , aki ezt elfogadja?
Tehat van egy kamaszodó 12 éves lanyom , akivel nagyon szoros a kapcsolatom , egesz idöben nálam van , az apjaval is idöt tölt, de nem akar nála aludni
Habar sok idöt tölt suliba es baratokkal meg extra aktivitasokkal , de delutan 18:00 körul hazajön es igenyli a foglalkozást , reggel meg en inditom suliba
Nekem is szuksegem van, hogy tudjam , hogy jól van , este betakargassam .
Régen egyutt is aludtunk , most is egy szobában alszunk , de kulön ágyban
( fel a sötetben )
Hetvegen elmegy par órára , fél napra és van hogy a baratnöjenel alszik mostanaban , de abban az idöben amig egyedul vagyok , nincs kedvem rögtön randizni
Érzelmileg is leköt , ha eszem valamit a városban , rágondolok , neki is veszek es megvan a napi rutinunk , amit nem tudok felboritani , hetvegi pihenesek , nyugodt esték , mécsesek , stb
Hogyan tudok visszatalálni a ferfiakhoz ilyen felállásban , megtalálni az idöt erre?
Egesz életedben vele fogsz aludni? Serult?? Higy megy egyetemre?? Nem lenne jobb errol leszoktatni,es eletre nevelni?? Mit csinal, ha korhazba kerülsz, nem alszik el?
Olyan pasi kell, akire par hetente lenne idod, de akkor is hangulattol fuggne es lehet, megse lenne tali?? Nen akarsz te pasit
Mivel most csak ő van neked, így ő köti le a figyelmedet. Nem egészséges ennyire szoros kapcsolatban lenni egy kamaszodó gyerekkel.
12 évesen minek 1 szobában aludni?? Így nem csoda, hogy sem képletesen, sem fizikálisan nincs hely egy férfi számára az életedben. Nem a gyerekkel kellene romantikázni, ez neki sem jó, ha rátelepszel!
Mondd ki ezt a kérdést hangosan! Szerinted erre mi a logikus és egyértelmű válasz??? Neked kéne olyan férfi, akinek nincs ideje rád?
12 éves gyerek már bőven elvan magának, meg az apjával. Nem kell annyira babusgatni, te neveled rá, hogy féljen.
Normális pasinak ez nem opció.
Nekem sem kellene így nő, akármilyen szuper adottságai is lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!