Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiatal lány együtt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal lány együtt van egy színesbőrű (fekete, vagy félvér) férfival, akkor mit gondoltok róla? Miért van a (fehér) férfiaknak általában erről rossz benyomása?

Figyelt kérdés
Írjatok nemet és kort!
2019. máj. 24. 10:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%
Mert a vért nem hígítjuk! Mindenki maradjon szépen a saját etnikai csoportjában!
2019. máj. 24. 17:57
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
20 Égesd az azt a "Törikönyvet" mert ekkora baromságot se olvastam még! Ha nincs akkora népesség mi a fenének művelnének több földet ha a kevesebb is bőven elég nekik? 🤔
2019. máj. 24. 18:00
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Mert a jobbágyok nagyja meghalt... mivel a varasiasodás már rég elkezdődött ezért...
2019. máj. 24. 18:15
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez igaz lenne hogy mindenki a maga nemzetevel legyen akkor az oseidnek is elmondhatnad ezt... a magyarok nagyja mar reg nem teljesen magyar...
2019. máj. 24. 18:16
 25/31 anonim ***** válasza:
Etnikai szó jelentése nem egy adott nemzetre értendő! Kettő nem vagyunk agyon keveredre de erről nem fogok itt kiselőadást tartani!
2019. máj. 24. 18:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Bp-en nem itunk el vagy csodalkozunk kb semmin.

En: mindent ki kell probalni.

N/36

2019. máj. 24. 18:50
 27/31 anonim ***** válasza:
61%

20-as

"50 év semmi miközben hurcolták el őket..." bla bla. Mennyi ideig is volt rabszolgaság? 100-150 évig? Mennyi ideje vannak felszabadítva? 150 éve? Akkor most mi is van itt?

De amúgy meg a mostani feketék mit éltek át a rabszolgaságból? Semmit... Ez olyan mintha én szenvednék hogy a nagy nagy nagy apám meghalt valamilyen háborúban.

Mi ez a második bekezdés?:D Most leírtad pepitában amit én, ettől ne érezd már okosnak magad:D Nyilván a betelepülők kaptak 10 évre kedvezményt, nem pedig minden generáció adótlanul élt:D

Ha pedig nem csak 1-2 hétig voltál bárhol akkor nem csak az "ajánlott helyekre" kell belátogatni meg kérdezősködni:) Engem se késeltek még meg, de tudok olyan helyet ahol ez gyorsan megtörténne mégsem reklámozom a helyet főleg nem idegeneknek csak úgy:)

Jajj és honnan veszem ezeket a rasszista hülyeségeket? Anyukám keress csak rá a neten:) bár nehéz lesz mert keményen angolul be kell ütni pár szót, de segítek a börtön is benne van így már csak 2-3-at találj hozzá:)

Amúgy szeretném én azt a nagy értelmiséget látni:) Mert a valóság hogy 100 cigányból kb 5 értelmiségi van, 7 zenész és mondjuk 15 aki dolgozik:)

Amúgy te sem lehetsz egy nagy értelmiségi. Az hogy utazgatni tudsz ide oda még semmit nem jelent. Nem csak nézni kéne hanem látni is.

Meg ez is ...

"Mert a jobbágyok nagyja meghalt... mivel a varasiasodás már rég elkezdődött ezért..."

Mekkora hülyeségek ezek te úristen... Hol van a kapcsolat? Azért telepítettek be embereket mert kellett az adó a későbbiekben az uralkodónak. Ha pedig egy ember mondjuk csak 100 m^2-t tud megművelni akkor ha beledöglik se művel meg 200-at...

Nem érzed magad gáznak amúgy de komolyan? Itt előadod a nagy értelmiségit aztán mindent kavarsz össze vissza...

2019. máj. 24. 19:43
 28/31 anonim ***** válasza:
9%

Te meg nagyobb értelmiségnek akarod eladni magad miközben mást szapulsz par angol szo... kossssz perfekt vagyok németből meg angolból... hiába akarod eladni magad latszik hogy egy befordult rassszista vagy... nem kell ezt tul ragozni

De nem csodálom hogy bárhol megkeselnenek...

És látni? Anno a városokat be jartam nem csak a jo negyedeket hanem mindent hogy lássam...

2019. máj. 24. 21:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Utoirat; eladhatod itt magad ha akarod de ugyis tudod jol hogy mi is vagy valójában... nem kell beállítani magad szakértő értelmiséginek mert azok ugy sem ezen az oldalon vannak 😅
2019. máj. 24. 21:14
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem akarom magam értelmiséginek eladni, elnézést:) csak olyan nagy hülyeségeket beszélsz amiket majdhogynem az utolsó tanyán élő ember is megtud cáfolni mivel mint történelmi oktatás ő is részesült benne már elemiben is.

Hidd el, ha elakarnám adni magam akkor megtenném:) de, ez itt semmi ehhez hasonló nem történt szimplán tényeket közöltem:)

"perfekt vagyok németből meg angolból"

"De nem csodálom hogy bárhol megkeselnenek" hát ha perfekt vagy ezekből akkor már csak egy dolgod van. Rámenni a magyarra, mert az nagyon döcögős, mivel egy szóval sem említettem hogy bárhol megkéselnek hanem olyan helyet tudok ahol bármikor, de nem baj végül is 2 nyelvet beszélsz perfektül ezt meg még tanulod:)

De mindenesetre gratulálok:) Sikerült beutaznod a világot, vagy 1-2 országot még sincs egy alapvető rálátásod sem a múltra sem pedig a jelenre:)

Abban pedig igazán reménykedem hogy a külföldi nyelveket jobban érted mint a magyart mert ha azt is így érted akkor ott is komoly hibák vannak értelmezés téren:)

Amúgy elmondhatod hogy mi vagyok valójában:) érdekel:) Egy taknyos kis fos? Vagy egy vén élettelen lúzer? Bármelyik is legyen ezen kettő közül, azért az elgondolkodtató lesz talán hogy semmire sem tudsz érdemben reagálni csak hebegsz, habogsz hogy a rasszizmusról, meg az emberek gonoszságáról de tudod mi nem rasszista? A statisztika:) Aztán hajrá "Inglis Dojcs" használd a google által biztosított szabadságot és keress és olvass, ne csak az instára meg a facere posztolgass:)

2019. máj. 24. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!