Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ha egy találkozóra viszi a kisgyermekét a nő?
Illetve ha megkérdezi hogy viheti, nem zavarja e? Vagy ha abszolút nem szól róla?
Sima snassz, parkban beszélgetős találkozó, viszont ismerkedésről van szó!
Akkor én ilyen nősténybarom vagyok. Persze nem az első randira vittem a gyereket, de volt olyan, hogy közös programot szerveztünk. A párom tudta, hogy van gyerekem és hogy én ezzel járok. Elmentünk egy parkba, ahol volt játszótér is, játszott a többi gyerekkel, mi meg jót beszélgettünk közben. És így láthatta, hogy normális gyerek, és hogy még mellett tudok rá is figyelni. 9 éve vagyunk együtt, azóta házasok. A lányom már 13 éves, és nagyon jó a kapcsolatuk.
Ellenben van olyan ismerősöm, aki mindig hónapokig vagy akár egy évig is randizott, találkozgatott a pasival, mikor a gyerekek az apjuknál vagy a mamánál voltak, aztán jött a nagy bemutatás, közös program, és kiderült, hogy a gyerekekkel nem működik a dolog, a pasi meg menekült.
Az első randira? Elmentek neked otthonról? Mi van ha egy vadbarom a pasi?
Menj el nézd meg milyen, hogy viselkedik. A sokadik alkalommal, amikor úgy gondolod hogy komolyabb lesz akkor találkozzanak.
Szó nélkül vinni a gyereket elég taplóság.
Előbb inkább kérdezz rá.
Az biztos, hogy nem mindenki fogadja pozitívan, hogy egy rövid randi idejére se tudsz lelépni a gyerek mellől. Ez azért előre vetíti, hogy később se számítson kettesben töltött időre. Se egy étterem, se egy romantikus séta, se mozi, se semmi. Ez akkor is durva, ha a gyereked apjával együtt élsz, és úgy nem jut idő csak kettőtökre. Nem hogy ismerkedés elején.
Másrészt nem írod, hogy milyen idős a gyerek. De gondolj bele abba is, hogy ő mit fog gondolni, ha téged egy idegen bácsival lát kettesben. Nincs igazán esélye az első csóknak sem. Mi van, ha nem jól alakul a randi? Hetente más bácsival viszed a játszóra? Biztosan szívesen elmeséli mindenkinek ezt az újdonságot, úgyhogy titokban nem marad.
Nekem eszemben se lenne elvinni, elég akkor találkozniuk, ha köztetek már biztosan alakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!