Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hova lehet menni?
sétálni pl. akár a közeli tóhoz, akár parkba, akár házak között. szerintem a séta esetleg fagyizás, beülni egy cukiba, ezek a legjobb programok.
amúgy ha úgy adja a helyzet, akkor megcsókolhatod.:) vagy akár mikor hazakíséred.
és csak önmagadat add.
szerintem parkban séta.. és fagyizás :) ez romantikus is..
én a helyedben a 2. randin csókolnám meg :) az elsőn még összeismerkedtek stb... max kézfogás :D
Attól függ, ha van valami közös hobbitok, akkor azt javaslom :D, pl.:görkorizni is elmehetnétek....he a lány nem tud,megtaníthatod,biztosan sokat nevetnétek és még romantikus is :D
De végü is mind1 a lényeg:
Legyen romantikus, ne érezzétek feszélyezve magatokat,nevessetek,de legyen romantikus is :)
tegnap 12:24
"ha esetleg van vmi közös hobbitok" ezt úgy kell írni hogy "ha esetleg van vmi közös hobbitotok" de nem értem, hogy Csavardi Samu, Zsákos Frodó esetleg Pippin és Trufa miben segíthetnének a kérdező gondján. És szerintem is vidd el a barátnőd a Tescoba mivel ha megéheztek akkor veszel neki zsömit meg parizert, ha meg unatkoznátok akkor vidijátékoztok. mivel ha meghívod vhova fagyizni vagy bármi más az elég költséges is lehet, így viszont a zsömi 15 ftkb a parizer ne mtudom, de 100ft-ból meg is lenne egy romantikus randi, kint a padon meg elfogyaszthatjátok amit vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!