Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsö csók soran nemall fel a pasinak, akkor nem tart vonzónak?
Figyelt kérdés
Csók ráadásul , amit ö kezdeményez
Az az erzesem hogy megcsókolt , mert gondolta , ezt igy kell , habar en nem vartam el , teljesen fölösleges volt
2019. máj. 20. 11:55
11/18 A kérdező kommentje:
Minden eddigi pasinak allt csóktól , 40-50 esek
2019. máj. 20. 15:13
12/18 anonim válasza:
De most komolyan: mi vagy te, prosti? Hogy ebből versenyt kell csinálni?
13/18 A kérdező kommentje:
Es en benedvesedtem igen , maskepp nem viszonzom
2019. máj. 20. 15:30
14/18 anonim válasza:
Nevetséges.
Egy csóktól még nem fog felállni egy embernek , hacsak nem rajta lovagolsz már közben.
Kivétel ha egy kiéhezett fiúcskával vagy,.
15/18 A kérdező kommentje:
Es ha nem kiéhezett , hol eszik ?
2019. máj. 20. 16:54
16/18 anonim válasza:
Akkor én már tudok állást foglalni: vagy ku.rva vagy vagy kamus.
17/18 A kérdező kommentje:
Mierr lennek kur.a?
2019. máj. 20. 17:38
18/18 anonim válasza:
Minden kérdéseddel egyre világosabb, hogy miért is vagy te egyedül (örömünkre) ilyen régóta....
Oda nyúltál kézzel neki a csók közbe és érezted, hogy puha??? Vagy mégis miből gondolod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!