Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon a ferfiak mikor fogjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a ferfiak mikor fogjak beismerni, hogy ok is penzehesek?

Figyelt kérdés

Annyiszor latom itt a gyakorin, hogy a ferfiak szinte az osszes not akinek egy kicsit is fontos a ferfi egzisztenciaja le penzeheseznek, hogy mar szabalyosan rosszul vagyok. Arrol soha nem beszelnek hogy ok miert nem jonnek ossze olyan lanyokkal akiknek vagy az atlagosnal rosszabb vagy egy picit atlag alatti korulmenyei vannak. Egeszen erdekes elmenyeim vannak, mert direkt valasztok magamnak nagyon egyszeru munkakat, es nem igazan celom a feljebb lepes, mert a sajat vallalkozasban hiszek. Van is sajat vallalkozasom, es dolgozom multinal is. Mindkettot szeretem es mind ketto fontos nekem. De amikor pasizok es csak a multit mondom el a palik 99% egybol nem erdeklodik tovabb. Erdekes... es mi vagyunk a penzehesek?! Persze ha a sajat vallalkozasomat, egybol ‘felneznek’ ram, jonnek a dicseretek.

Es akkor arrol mar nem is beszelek hany olyan pali van aki megismeri az anyagi hatteremet, es hogy mi mindent fogok orokolni es mi minden van mar a nevemen, egybol szerelmesek mind. Persze, megertem, jol nezek ki, gazdag csaladbol szarmazom, megertem oket. Csak akkor ne legyen mar ez a fuj ezek a nok micsoda penzehesek duma, mert a palik is ugyan ilyenek....

Es meg mielott jonne a ha ilyen gazdag vagy miert dolgozol multinal kerdes, megvalaszolnam: mert fontos szamomra hogy emberek kozott legyek, es olyan emberek kozott akik a foldon tartanak.

#pasizás #penzehes
2019. máj. 19. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Lazy Jones is a computer game for the Commodore 64, ZX Spectrum, MSX and Tatung Einstein. It was written by David Whittaker and released by Terminal "

Ebben van pénz?

2019. máj. 19. 20:19
 12/12 LazyJones ***** válasza:
#11 Van biza :)
2019. máj. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!