Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért este akar találkozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért este akar találkozni? Még nem ismerem annyira csak 2x beszéltem vele.22l

Figyelt kérdés
De akarok vele találkozni mert szimpatikus csak nem értem miért este akar találkozni..
2019. máj. 18. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen kizárt, hogy az ő feltételei mellett találkoznék vele. Egyáltalán hogy merült fel benne, hogy első randin tök ismeretlenül nem mondja meg, hogy hová mentek, de szállj be a kocsijába nyugodtan. Itt valami nagyon nem kerek.
2019. máj. 18. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:

10 , pont igy vagyok en is. Ezek szerint a kor, nem mas oka van.most pl egy ev kellett h beszalljak valakihez, akivel parszor beszeltem csak, meg hogy meselt rola valaki jot.

11 et is alatamasztom. Nyugisabb este, azt is en írtam, de ebben a szituban fura lenne azert mar nekem is. Ha en is gyalog, o is, es vaeosban sétálunk, az ugy mas lenne...

2019. máj. 18. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a no, ugye? Plane fura akkor, hogy igy erolteti, es mar most nem turelmes veed ennyitol, nincs tekintettel rad
2019. máj. 18. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
El ne menj már, könyörgöm! Tiltsd le, és felejtsd el!!!!
2019. máj. 18. 21:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem megyek sehova, megmondtam neki hogy csak nappal találkozok vele ha nem akar nem találkozunk, nem válaaszolt még rá :D
2019. máj. 18. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, jól teszed! És nappal se ülj be az autójába, csakis általad is ismert, nyilvános helyen találkozzatok! Légy óvatos!
2019. máj. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!