Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A távol-keleti fiúknak bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távol-keleti fiúknak bejönnek a magyar lányok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek az ázsiai pasik, de nem tudom van-e esélyem. Fordítva gyakran látni magyar pasit keleti lánnyal, de az nem jellemző, hogy a fiú ázsiai és a lány magyar.

20l

2019. máj. 17. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hülye kérdés. Valamelyiknek tetszik, valamelyiknek nem. Nem lehet általánosítani. Ez ugyan olyan hogy valamelyik magyarnak tetszenek az ázsiai pasik, valamelyik meg nem kezdene velük
2019. máj. 17. 18:32
 2/5 lilla64 ***** válasza:
Ezt mi itt nem tudjuk megmondani.Talán akinek vannak ázsiai ismerősei.
2019. máj. 17. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a kék szem nagy egzotikum nekik.
2019. máj. 17. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy bejönnek-e nekik a magyar lányok de a szülők nem rajonganak azért ha a fiaik nem ázsiai lány mellett kötnek ki. Ismerek jó pár ázsiait és kivétel nélkül mindegyik szülei utálják a magyar nőket. Van amelyik még akkor sem enyhült meg amikor unoka született, kizárták a fiukat az örökségből mert nem ázsiai lánnyal alapított családot. Az egyik egyszer azt mondta, hogy azért mert szerintük egy magyar nő temperamentuma nem való egy ázsiai férfi temperamentumához.
2019. máj. 17. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez attól függ hogy japán, kínai vagy koreai. Mindegyik máshogy áll a kérdéshez. Akiket én ismerek azoknál nem volt gond, és azért nem látod őket mert a saját országukban telepedtek le.
2019. máj. 18. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!