Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Majnem 2m magas vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majnem 2m magas vagyok, gyúrni járok és mégsem találok magamnak senkit?

Figyelt kérdés

eddig 2 bnőm volt de nem hozzámvalóak voltak, jelentkező van, de 13 éves a csaj, és őt meg nem akarom.

discoba utálok járni:S

17f

2010. júl. 6. 23:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kell szegény gyereket itt leszólni amiatt, hogy edz. Kérdező, te csak járjál edzeni. Szerintem ha valaki edz, csak annyit jelent, hogy törődik a külsejével, ami mindenképpen jó. Plusz ez egy hobbi, szabadidő eltöltés, szórakozás. Nálam ez így van. Én is edzek, én is magas vagyok, és nekem sincs barátnőm. Lett volna jelentkező, külsőre tetszett, de belsőre nem. Én se szeretek diszkóba járni. 22 éves vagyok, szóval nem vagy egyedül, idő kérdése, ismerkedj, máshogy nem megy.
2010. júl. 8. 13:53
 22/32 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál, az mind a külső...

Mi újság a belsővel?

Abban is van elég erényed?

Vagy azt hiszed a nők, csak a külsőre mennek?

2010. júl. 8. 14:08
 23/32 A kérdező kommentje:
inkább vicces vagyok, mindenen nevetek, nem vagyok bunkó, előreengedem a csajokat(ezt értékelik is:D), de azért komoly is tudok lenni
2010. júl. 8. 14:12
 24/32 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek a mags srácok, szerintem nem avval van a gond, hogy hogy nézel ki...
2010. júl. 8. 14:20
 25/32 anonim ***** válasza:

wáo 184 cm magas csaj:) az a nem gyenge:) egy 10 centis magassarkú aztán már akkora lenne mint én:Daz de durva, ezen most leblokkoltam:D18/f

kérdező:baráti társaságból nincs vki aki alkalmas lenne?

2010. júl. 8. 14:37
 26/32 anonim ***** válasza:

Lehet megkérdezhetnél egy lányt a környezetedből.

Aki ismer és tud válaszolni erre a kérdésedre.

Így látatlanban ez elég nehéz...

Találgathatunk, hogy mindenen nevetsz lehet az a baj, mert olyan mintha vihognál össze-vissza stb..

Mondom, kérdezz meg egy ismerőst.

Nem ciki az.

Ha nőt akarsz, akkor dolgozz magadon.

2010. júl. 8. 14:38
 27/32 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem nez ki jol a fejed, vagy bekepzelt vagy
2010. júl. 8. 14:39
 28/32 A kérdező kommentje:
igazából egy szexkapcsolat is elég lenne nekem:(
2010. júl. 8. 14:47
 29/32 anonim ***** válasza:

hát én 155 centivel aszem nem kockáztatnám meg a mindenapos nyak törést bocsi =|

16L

2010. júl. 8. 14:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Lehet a kis ember nagy bottal..az fordítva is igaz? Nagy ember kis bottal? Lehet ezt feltételezik. Nem vagy te még öreg, ahhoz, hogy ne lehessen senkid:) Legyél türelmes. egyszerűen csak nem jött még olyan lány.
2010. júl. 8. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!