Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majnem 2m magas vagyok, gyúrni járok és mégsem találok magamnak senkit?
eddig 2 bnőm volt de nem hozzámvalóak voltak, jelentkező van, de 13 éves a csaj, és őt meg nem akarom.
discoba utálok járni:S
17f
"Majnem 2m magas vagyok, gyúrni járok és mégsem találok magamnak senkit?"
ezt úgy írtad, mint ha minden nőnek a 2 méteres, kigyúrt pasik tetszenének, neked mégsincs senkid.
Leírták, mi lehet a baj.
én nemtom mi lehet veled a baj:Dez alapján nekem bejönnélxdés sztem 17 évesen a 13 éves csajt hagyd....lehet h rossz környéken laksz...
16L
nincs veled semmi baj,most azért mert maga svagy és gyúrsz :D Nállam még plusz pont is ha gyúr az illető :D
Nem kell discoba járni ahhoz h ismerkedj :D
Majd csak jön egy jó kis csaj aki korban,kinézetben,és szellemileg is hozzád illik (:
de úristen emberek.
én is gyúrok, én se vagyok alacsony, és mégis most lett először csajom (18vagyok). nem vagyok ronda nem vagyok bunkó. én se járok diszkóba meg nem vagyok züllött.
most találtam rá a nekem megfelelő lányra. ennyi az egész
az a gond hogyha szóbajön a gyúrás mindenki a nagy szteroidos állatokra gondol pedig én se vagyok nagy, csak sportosan nézek ki. ennyi.
majdcsak lesz valaki. lehet más társaságban kéne keresgélned.
csácsá
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!