Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Majnem 2m magas vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majnem 2m magas vagyok, gyúrni járok és mégsem találok magamnak senkit?

Figyelt kérdés

eddig 2 bnőm volt de nem hozzámvalóak voltak, jelentkező van, de 13 éves a csaj, és őt meg nem akarom.

discoba utálok járni:S

17f

2010. júl. 6. 23:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen keresgélsz. Azonkívül tényleg rossz csajfogó módszer a külsőre alapozni.
2010. júl. 6. 23:49
 12/32 A kérdező kommentje:
hát arca sem vagyok csúnya, meg normális vagyok, mondjuk inkább hülyéskedős típus vagyok de ....
2010. júl. 6. 23:50
 13/32 anonim ***** válasza:

"Majnem 2m magas vagyok, gyúrni járok és mégsem találok magamnak senkit?"

ezt úgy írtad, mint ha minden nőnek a 2 méteres, kigyúrt pasik tetszenének, neked mégsincs senkid.

Leírták, mi lehet a baj.

2010. júl. 7. 00:34
 14/32 anonim ***** válasza:

én nemtom mi lehet veled a baj:Dez alapján nekem bejönnélxdés sztem 17 évesen a 13 éves csajt hagyd....lehet h rossz környéken laksz...

16L

2010. júl. 7. 01:18
 15/32 anonim ***** válasza:
53%
Próbálkozz pasiknál!!
2010. júl. 7. 09:58
 16/32 anonim ***** válasza:

nincs veled semmi baj,most azért mert maga svagy és gyúrsz :D Nállam még plusz pont is ha gyúr az illető :D

Nem kell discoba járni ahhoz h ismerkedj :D

Majd csak jön egy jó kis csaj aki korban,kinézetben,és szellemileg is hozzád illik (:

2010. júl. 7. 11:22
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

de úristen emberek.

én is gyúrok, én se vagyok alacsony, és mégis most lett először csajom (18vagyok). nem vagyok ronda nem vagyok bunkó. én se járok diszkóba meg nem vagyok züllött.

most találtam rá a nekem megfelelő lányra. ennyi az egész

az a gond hogyha szóbajön a gyúrás mindenki a nagy szteroidos állatokra gondol pedig én se vagyok nagy, csak sportosan nézek ki. ennyi.

majdcsak lesz valaki. lehet más társaságban kéne keresgélned.

csácsá

18/f

2010. júl. 8. 13:34
 18/32 anonim ***** válasza:
Talán mert nem az a legfőbb szempont hogy milyen magas vagy, és hogy mennyit gyúrsz. Sok csajnak nem jön be az Igazságos Izom Tibi stílus.
2010. júl. 8. 13:41
 19/32 A kérdező kommentje:
de hányszor mondjam h nem vagyok kigyúrt állat! csak azért járok h jó legyen az alakom
2010. júl. 8. 13:48
 20/32 anonim ***** válasza:
én 17/L és 184 cm magas. az alacsonyabb pasik folyton megfütyülnek meg rámindulnak =( én magas srácot nem találok magamnak. de nem csak ez a fontos hanem ami belül van :)
2010. júl. 8. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!