Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen korkülönbségből eredő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen korkülönbségből eredő problémák léphetnek fel egy 25 éves lány és 41 éves férfi között?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég elkezdtem randizni egy 41 férfivel, aki nagyon kedves, jó humorú, jóképű, viszont nem tudom, hogy érdemes-e ebbe belemásznom jobban. Sosem volt még idősebb barátom és nem tudom, milyen problémákba ütközhetünk. Kicsit azt érzem, hogy hiába fiatalos, nem fogjuk együtt átélni azokat a kalandokat, amiket mondjuk egy huszonévessel áttudnék (ő már nem olyan kalandvágyó). Sok lánynak ez nem szempont, de ha belegondolok, 16 év korkülönbség rengeteg. Volt már valaki hasonló helyzetben?
2019. máj. 16. 18:08
1 2
 11/11 Csingilingg88 válasza:
Köztünk 15 év van a párommal (én 27, ő 42), több mint öt éve vagyunk együtt, több mint 4 éve élünk együtt és most várjuk A kisbabánkat. Ezt nem lehet megmondani, két emberen múlik.
jan. 10. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!