Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a telefonját bámulta egész végig a randin? Mit csinálhatott a telojan?
Figyelt kérdés
3. randi volt elsö kettön csak rám figyelt de most meg nem.. ez olyan rosszul esik2019. máj. 16. 15:57
1/9 anonim válasza:
Mert nem hagytad ott a 3. alkalom után.
Ha a randipartnerem nem képes rám figyelni, akkor felkelek és hazamegyek szó nélkül.
2/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit csinált rajta és miért nyomkodta. Még ha valami borzasztó fontos és sürgős dolog lett volna, de ez esetben biztos elmondta volna. Így viszont csak szarik rád, se több, se kevesebb. A helyedben többet egész biztosan nem találkoznék vele.
3/9 anonim válasza:
Remélem, az utolsó randitok volt.
Ha már most ennyire nem tisztel, mi lesz később?
4/9 anonim válasza:
Ha nem kért elnézést érte, hogy bocs, de valami nagyon fontos dolgot most el kell intéznem, akkor ez nagyon gáz. Randin ez nagyon nagy illetlenség, a másik semmibe vétele. Eszembe nem jutna telefont nyomkodni randin ... még hívásokra se válaszolok. Max ha valaki 2 kinyomás után harmadjára is azonnal újrahív, akkor elnézést kérek a partneremtől, felveszem, de azzal kezdek, hogy nem érek most rá, ha nem SOS ügy, akkor visszahívom X óra múlva.
7/9 anonim válasza:
Lehet valaki mással is szervezett éppen egy randit...
8/9 A kérdező kommentje:
Hát azon gondolkodom nem csak hagyni akart nyugodtan enni ? Mert étteremben voltunk és én már nagyon éhes voltam, mikor már megettem akkor kérdeztem figyele és akkor elrakta a telefont
2019. máj. 16. 18:32
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ő nem szeret evés közben beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!