Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ruhaüzletben pénztáros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ruhaüzletben pénztáros lánynak elkérhetem a telefonszámát vagy egyből hívja a rendőrséget? 24/F

Figyelt kérdés

Úgy érzem senki sehol nem áll készen arra hogy idegen srác odalépjen hozzá ismerkedni. Nyilván mindenhol oda lehet lépni normálisan és ha bunkó vagy flegma akkor nem az én hibám.

Csak nekünk normálisan próbálkozó srácoknak elege van az ok nélkül faragatlan és lenéző lányokból. Gondolom soknál kell próbálkozni, felállni miután úgy érezzük eltaknyoltunk tudván hogy nem mi hibáztunk. Előre katonák!!!

2019. máj. 14. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Aki ennyire nem érti a szarkazmust és komolyan vette hogy szerintem hívná a rendőrséget annak nem jár a keksz:D
2019. máj. 14. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért egyből e kérd el. Nem fogja hívni a rendőrséget, de kicsit ciki.

Viszont jó hír, hogy tudod, hogy hol dolgozik. Bemehetsz, vásárolhatsz ezt-azt, kikérheted a véleményét, ha épp nem a kasszában van, hanem pl. pakol. Elegyedj vele beszédbe és ha azt látod, hogy kölcsönös a szimpátia, akkor esetleg meghívhatod munka után egy italra, enni stb. Légy kreatív. Ne ronts rá egyből.

2019. máj. 14. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne a munkahelyén hívj randira valakit. Vagy bárhol, ahol tudja, hogy könnyen kiszúrhatsz vele, ha nem tetszik neked a válasza. Inkább add meg te a számodat, és ő majd eldönti, felhív-e.
2019. máj. 14. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 ez nem szarkazmus volt. Csak simán szar.
2019. máj. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!