Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ruhaüzletben pénztáros lánynak elkérhetem a telefonszámát vagy egyből hívja a rendőrséget? 24/F
Úgy érzem senki sehol nem áll készen arra hogy idegen srác odalépjen hozzá ismerkedni. Nyilván mindenhol oda lehet lépni normálisan és ha bunkó vagy flegma akkor nem az én hibám.
Csak nekünk normálisan próbálkozó srácoknak elege van az ok nélkül faragatlan és lenéző lányokból. Gondolom soknál kell próbálkozni, felállni miután úgy érezzük eltaknyoltunk tudván hogy nem mi hibáztunk. Előre katonák!!!
Ne tegyél ilyet! Így nem fog működni!
Először vásárolj valamit, és miközben fizetsz nála, próbálj beszélgetni vele apróságokról. Ha lehet vele beszélgetni, viccelődj vele, és ha veszi a lapot, no és nem liheg a következő vevő a füledbe a sorban, akkor megpróbálhatod, hogy mondod neki, beszélgethetnétek valamikor, mondjuk munka után stb.
Nyugi nem fogja kihívni a rendőrt.
Voltam eladó, többször jöttek be tényleges para emberek, voltak bunkózó, személyeskedő vásárlók, egyszer nem hívtam rendőrt.
Egy valamit nem értek.
Tudtommal, ha valakivel ismerkedsz, akkor előbb váltasz vele pár szót, közben látod rajta, ha érdeklődéssel tekint rád, élvezi a társaságod, ekkor lekéred a számát. Amennyiben nem sikerül jól az ismerkedés, nem nyitott rád, akkor meg mi a francért kéne lekérni a számát?
Nem mondom, hogy ezért rendőrséget kellene hívni, csak azt hogy ciki, ha valakinek ennyire nincsenek szociális érzékei. Nem úgy ismerkedek, hogy hipp-hopp a derült égből telefonszámokat kéregetek, ez nem így megy.
"Mert egy skizofrén beteg állat vagyok hát mi másért? Amúgy azért mert próbáltam a normális srácok nevében írni."
Ne próbálj a normális srácok nevében írni...
"-Hallo,itt a rendőrség.Miben segíthetünk?
Egy férfi elkérte a telefonszámomat.
Ne mozduljon hölgyem,azonnal küldöm a gyors reagálású kommandót!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!