Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaztatok mar van utaznatok 200 km-t egy lany miatt?
Megismertem Tinderen egy aranyos lanyt, aki nagyon bejon, mar most odavagyok erte, viszont sajnos 200 km-re lakik. Mivel nem egyejszakast keresek, ezert nem tudom, hogy mennyire lenne mukodokepes egy kapcsolat (ha úgy alakulnak) ekkora tavolsaggal.
Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Mit gondoltok?
#6-os, nem irtam ki semmit tegnap. Barmilyen meglepo is, nem mindig ugyan azok a szemelyek irjak ki a kerdest.
Koszi az eddigi valaszokat. Ment a zold kez mindenkinek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Hát azért itt kísértetiesen nagy a hasonlóság :D De mindegy, kérdésre a válasz: ha akarjátok, működhet.
Nem tom de én pl 9000 km is utaznek ha komoly a kapcsolat :D remelem sikerülni fog 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sőt rokonoknál volt olyan hogy 1500 km utaztak igaz hogy már együtt voltak és a munka miatt csak pár havonta láttak egymást de azóta együtt vannak 10 éve mar egybe költöztek és van egy kis lányuk is!
Szoval ha tényleg komoly akkor megéri! Persze ha nincs olyan jo anyagi helyzeted akkor beszéljetek meg hogy az utazási költségeket valamennyire fellezétek el... főleg ha sűrűbben akartok talizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!