Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizgatós időszakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatós időszakban sokszor órákig nem ír vissza a férfi, vagy csak másnap, akkor dobjátok?

Figyelt kérdés
Nekem ez elég sértő, pedig közben sokszor online szokott lenni, meg eleinte érdekes módon folyamatosan tudott írogatni. Ráadásul a második randi napját is eltolta eggyel, mert találkozik egy régi barátnőjével. Elég érdekes...ti befejeznétek így az ismerkedést? Amúgy az első randi után is ő kért folytatást, szóval nem értem, miért ilyen.

2019. máj. 10. 08:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én a 10:21esben si látok értelmet.

Az előtte lévőben nem, abban nem, hogy ne írj te se, nézd meg mi lesz akkor.

Majd kicsit izgatja, hogy eltűntél, ír, nehogy elvesszen az egósimiző esetleges lyuk, de nem jelent komoly érdeklődést akkor sem, ha ilyeen módon reagál mégis

2019. máj. 10. 10:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, de ha pl. óránként írna vagy hívna akkor egész biztosan dobnám. Nekem a folyamatos írkálás egyáltalán nem fér bele, pár sor esténként még belefér, de egyébként vagy személyesen találkozzunk, vagy inkább ne is pötyögjünk pár napig. Gyűlölöm a tapadást. De persze kinek mi. Sokaknak az a normális, ha 0-24 egymás hátsójában vannak, nekem meg az még szerelmesen is rémálom, ez van. Ha ennyire eltérnek az igényeitek és már most zavar a dolog, akkor felesleges erőltetned, keress olyat aki jobban illik hozzád.
2019. máj. 10. 10:55
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Csak emiatt nem. Én is dolgozok. Van hogy fél napig nem írok senkinek. Ha esetleg 12 órában dolgozik, akkor nem csoda, hogy este 8-kor nem ír még.
2019. máj. 10. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem érdekled akkor.. Legalábbis, ha dolga is van, akkor ha mást nem, annyit bárki tud írni, főleg, hogy a mai világban reggel is telefonnal kel az ember, és a wc-re is viszik... Szóval ha este írtál neki, és másnap se válaszolt egész nap az szerintem fejeltős.

Persze van a másik véglet is, én pl úgy jártam, hogy volt egy randim, addig tök jól eldumáltunk, sokszor is visszaírtam egész nap mert volt időm, de a randi másnapján meg annyi minden szakadt a nyakamba, hogy délig rá se néztem az üzenetekre.. Addig meg ő elkezdett írkálni, hogy miért nem írok vissza, meg mekkora egy r*b*nc vagyok, mondjam meg ha nem tetszik nekem.. Háát mit ne mondja utána már nem tetszett..:D

2019. máj. 10. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem érdekled. De most nem csak azért, mert nem ír vissza, hanem a többi miatt, amiket leírtál.
2019. máj. 10. 13:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Pedig örülhetne, hogy adtam neki esélyt, ilyen alacsony pasiknak nem szoktam.
2019. máj. 10. 22:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem neked kellene ráírni, hanem megvárni, amíg ő ír. Lehet, ő nem akar veled a továbbiakban járni, azért nem ír. A nő mindig várja meg, amíg a férfi kezdeményez. Ha egy nő kezdeményez, azt a fiúk nem szeretik.
2019. máj. 11. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:

IGEN. ha igazán érdekled, akkor úgyis írni fog rendszeresen, nyilván ha olyan a munkája vagy vészhelyzet, pl betegség, családi esemény van, akkor nem, de több napra levetítve ha csak ímmel-ámma, keres, én hagyni szoktam és lezárom az ismerkedést, mert aki igazán érdeklődik, az jelen lesz rendszeresen. akivel nekem lett kapcsolatom ,azzal mindig sokat kommunikáltunk, még egyéb teendők mellett is.

26n

2019. máj. 13. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!