Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizgatós időszakban sokszor órákig nem ír vissza a férfi, vagy csak másnap, akkor dobjátok?
Én a 10:21esben si látok értelmet.
Az előtte lévőben nem, abban nem, hogy ne írj te se, nézd meg mi lesz akkor.
Majd kicsit izgatja, hogy eltűntél, ír, nehogy elvesszen az egósimiző esetleges lyuk, de nem jelent komoly érdeklődést akkor sem, ha ilyeen módon reagál mégis
Szerintem nem érdekled akkor.. Legalábbis, ha dolga is van, akkor ha mást nem, annyit bárki tud írni, főleg, hogy a mai világban reggel is telefonnal kel az ember, és a wc-re is viszik... Szóval ha este írtál neki, és másnap se válaszolt egész nap az szerintem fejeltős.
Persze van a másik véglet is, én pl úgy jártam, hogy volt egy randim, addig tök jól eldumáltunk, sokszor is visszaírtam egész nap mert volt időm, de a randi másnapján meg annyi minden szakadt a nyakamba, hogy délig rá se néztem az üzenetekre.. Addig meg ő elkezdett írkálni, hogy miért nem írok vissza, meg mekkora egy r*b*nc vagyok, mondjam meg ha nem tetszik nekem.. Háát mit ne mondja utána már nem tetszett..:D
IGEN. ha igazán érdekled, akkor úgyis írni fog rendszeresen, nyilván ha olyan a munkája vagy vészhelyzet, pl betegség, családi esemény van, akkor nem, de több napra levetítve ha csak ímmel-ámma, keres, én hagyni szoktam és lezárom az ismerkedést, mert aki igazán érdeklődik, az jelen lesz rendszeresen. akivel nekem lett kapcsolatom ,azzal mindig sokat kommunikáltunk, még egyéb teendők mellett is.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!