Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi be van rugva másnap emlékszk pl, hogy mkikor
be volt rugva miket csinált?
Hát nem nagy az eséje h emlékszik valamire!
2012. okt. 20. 07:57
Én mindig emlékszer rá bár néha azt mondom hogy nem mert aor nem beszélnek rőle
2012. okt. 20. 08:04
Minden a mértéktől füg, az emberekre ugyanúgy hat az alkohol, nem lehet különbségről beszélni nők és férfiak esetén.
Van, aki már egy sörtől fejreáll, más meg egy üveg tömény után is képes egyenesen menni, ha akar.
Szóval a kérdésedre ebben a formában képtelenség válaszolni. Ha nagyon be volt rúgva, akkor előfordulhat, hogy pár dologra nem emlékszik. De ehhez annyit kell inni, hogy tényleg a szó szoros értelmében ne tudjon lábraállni. Ha kevesebbet döntött be magának, akkor nincs emlékezetkiesés.
2012. okt. 20. 08:13
4/11 A kérdező kommentje:
ö tudott jérni nagyon is jól :) akkor emlékszik mindenre?
Akkor gyanítom nem esett ki sok minden. Oké, összemosódnak a képek, de emlékezetkihagyása valószínűleg nincs. Lehet, hogy kapásból nincs előtte az egész este, de ha elmeséli valaki más, akkor beugrik neki. Akármit is próbál menteni, ebben az esetben a "jaj, dehát ittam, nem emlékszem" elég rossz duma.
2012. okt. 20. 08:25
Én lány vagyok, de általában mindig emlékszem arra, hogy mit csináltunk előző éjjel. Konkrét beszélgetésekre nem, de a történésekre nem, pedig azért a fél liter vodkát simán bevésem. :) 21l.
2012. okt. 20. 08:28
Elvileg mindenkire másként hat az alkohol, és a különböző agyi területeknek is más-más az alkoholtoleranciája. A legérzékenyebb a nagyagy kérge, ennek jele a gátlások oldódása, fokozottabb jókedv. A következő a kisagy, amely a finom mozgások koordinációjáért felel. Utána következik a hipocampusnak nevezett agyterület. (Ez felel a memóriáért.) Szóval amíg képes valaki járni, addig eléggé valószínűtlen, hogy emlékezetkiesése lenne.
2012. okt. 20. 09:02
Mindenkire máshogy hat. Nyilván rengeteget kell inni ahhoz, hogy egy egész este úgy, ahogy van, kiessen. De mondjuk ha járni még tud is, akkor sok dolog összemosódhat, nem mindent idéz fel rendesen.
Olyan is van, aki sokat iszik, mégis nagyjából minden megmarad neki. Emberenként változó. Meg persze, lehet csak kifogás is, mert egyszerűbb hogy ő nem emlékszik, vagy sokan szeretik utólag mondani hogy kibújjanak a felelősség alól. Én inkább az a típusú vagyok, bár lányban, aki azt hiszi hogy emlékszik mindenre, közben mégsem.
2012. okt. 20. 13:52
Nekem simán van, hogy járok, és kimarad kb minden...
2012. okt. 20. 17:46
Én ara is emlékszek hugy ülnii is nehezentudtam járni meg monták hogy inkáb uljek mer még ki esek egy fa korláton mikor hátal neki dőltem . szoval az hogy kimaradjon éléet veszéjes álapot vagy kóma.
2012. okt. 20. 18:53
Kapcsolódó kérdések: