Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a külső nagyon fontos? Hány százalékot nyom a latba?
Én 55%ot adnék a külsőnek, de ez nagyon összetett kérdés.
Ha mondjuk találkozok egy átlagos kinézetű férfival, akkor lehet hogy nem ragadja meg a figyelmem. Ha viszont elkezdünk ismerkedni és tetszik a 'belseje' is, akkor nem számít az, hogy korábban csak átlagosnak tartottam.
Ha megakad a szemem egy számomra rendkívül vonzó férfin, akkor lehet hogy én is nyitottabb lennék ismerkedés felé és ez a része könnyebben menne. Azonban ha menet közben kiderülne hogy olyan tulajdonságai vannak, amik nekem nem férnek bele, akkor mindegy mennyire tetszett a külseje.
Összességében azért adok 55%ot, mert nyilván a külső az amit először meglátsz, és ha neked nem tetszik a külseje, akkor nehezebb bárminemű kapcsolat kezdeményezése is.
Ez nem egészen így megy.
Megismerem, akkor az, hogy kap-e esélyt, ezeknél rögtön eldől:
- tetszik külsőre vagy nem
- foglalt vagy nem
- dohányzik/egyéb droggal él-e, vagy nem.
Ha ezeken átment, akkor ismerkedhetünk, és simán lehet, hogy annyi jó tulajdonsága van, hogy a külseje, meg az, hogy nem dohányzik, csak 1%-át teszi ki az egésznek (a párom is ilyen). De ezen az 1%-on akkor is bukott volna az elején, mert ha mindez a jó tulajdonsága meglenne, de fizikailag nem vonzana, akkor legfeljebb barátok lennénk (azzal meg az idejét pazarolnám, ha ő mást akarna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!