Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két lány randizik, akkor hogyan döntik el, hogy ki fizet?
Mi felesben szoktunk vagy ha én hívok el valakit akkor néha én fizetem az egészet.
Általában 3 dolog lehetséges:
- felesben fizetnek, vagy egyszer az egyik máskor a másik
- az fizet, aki elhívta a másikat
- az fizet, aki dominánsabb. Nem feltétlenül férfiasabb, egyszerűen csak dominánsabb.
de most tényleg nem tudom, hogy, hogy tehet fel valaki ilyen kérdést, és akkor még neki áll feljebb (nem, nem a farka) hogy, hogy mernek neki beszólni.
Amúgy ha már komoly kérdést tettél fel akkor komoly választ is vársz szerintem: Ilyenkor a pincér fizet.
fele-fele te barom arcú, vagy aki éppen akar, vagy aki meghívta a másikat.
Volt egy leszbikus osztálytársnőm, ő pl. mindig mindenhol fizetni akart ha akármilyen lánnyal volt, mint egy igazi macsó (baráti barátnőknek is).
Szerintem ugyan úgy megy, mint a bármilyen más randikon - aki elhívta a másikat, vagy felesben.
feltételezem nem hetero kapcs.Szerintem vagy mindketten a saját számlát, vagy esetleg aki randira hívta a másikat.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!