Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősömet randira hívtam (de nem egyértelműen, csak találkozunk), mi a teendő ha randit tervezek?
huh...ez nehéz.
beszélgess vele tök átlagos témákról (pl.zene, buli, stb.)
Vagy ha nagyon romantikus akarsz lenni, akkor járj utána, hogy ő miket szeret, és kutass mélyebben ezekben a témákban. Sztem először még ne akard megcsókolna max. megfogni a kezét. Mondjuk véletlenül megérintenéd a kezét miközben mentek egymás mellet, és érezni fogod, ha nem akarja, hogy megérintsd. Ha nem húzódik tőled, akkor megvonhatod a válladat, és mondhatod azt, h csak véletlen volt.
Sok sikert!
bocs, az előzőben rosszul írtam:S: ha EL húzódik tőled...
Ha nem húzódik el tőled, akkor később akár meg is foghatod a kezét.
Na én ugyanilyen helyzetben vagyok. Szerintem nehezebb a dolog, mintha egy ismeretlennel (akivel még nem sokat beszéltem, csak pár szót) randiznék. Vagyis én így látom. Gondolom te is. Én valahogy úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy eleinte tök általános dolgokról beszélgetünk, aztán később elmondom neki, hogy "nagyon régóta tetszel nekem" meg ilyenek. És ekkor már megpróbálok minél közelebb hajolni hozzá, és mélyen a szemébe nézni,miközben beszélünk. Ha látom rajta, hogy ő is akarja, akkor megcsókolom.
(Azt hogy látom rajta, nem tudom hogy értettem, ezt inkább érezni lehet, kb. olyan mintha forrna a levegő köztünk.)
Bocs de nem tudom leírni rendesen ezt az érzést. De szerintem fel fogod ismerni, ha alkalmad lesz rá.
Sok sikert!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!