Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok! Megsértődnétek, ha nem kapnátok májuskosarat?

Figyelt kérdés

Facebookon látom,hogy sok lány kapott májuskosarat.

Ha ti nem kapnátok,akkor megsértődnétek?

Van ennek egyáltalán jelentőssége?

2019. máj. 1. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%

Eleinte nem is tudtam mi ez. Aztán láttam hogy virágok, amiket imádok. Annyira nem tartom nagy dolognak, de most rosszul esett, mert tavaly kértem a páromat, hogy legalább egy virágot szeretnék. De nemhogy virágot nem kaptam, a húsvéti locsolást is elfelejtette..

Talán majd jövőre :)

2019. máj. 1. 23:22
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
10 éve vagyok együtt a férjemmel, soha egyet sem kaptam. Sértődés nincs, de minden évben megjegyzem, hogy xy bezzeg kapott🤣
2019. máj. 1. 23:35
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

ez valamki vicc akar lenni? :DDD

Ha szuletesnapomra nem kapok semmit,akkor sem sertodok meg,nem hogy majuskosarat vagy mi a halalt.

Jobban ertekelem ha maskepp mutatja ki azt,hogy fontos vagyok :D jobb szeretem ha jol megszeretget ;)

2019. máj. 1. 23:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Én sosem kaptam senkitől sem kosarat, sem fát nem állítottak. Meg már valszeg nem is fognak, mert idén megyek férjhez. :D Szóval erről lemaradtam. :D
2019. máj. 2. 06:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem. Én is rágugliztam, hogy ez miatök, szóval nem úgy nevelkedtem, hogy ez része legyen a tudatomnak :D Persze, ha kapok virágot annak örülök, de egyébként meg ha a párom egyszer csak hazaállítana egy fával, akkor néznék nagyokat, hogy miafrászt akar úgy mégis. Én nem sértődök meg, hogy nem kapok ilyesmit. Felesleges szemét, a locsolkodós színes tojások is a kukában végezték, minek akkor energiát belefektetni ezekbe is?
2019. máj. 2. 07:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Rosszul esett amikor nem kaptam.Főleg,amikor láttam,hogy másnak van az ablakban.Sajnos már nem olyan fontos szokásmint régen.Pedig nem vagyok oda a virágokért,de az a lényeg,hogy kaptál.
2019. máj. 2. 08:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Azzal lenne problémám, ha kapnék, ki nem állhatom ezeket a "hagyományokat".
2019. máj. 2. 11:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy gyrost(bár nem május 1 alkalmából) az ér? :D
2019. máj. 2. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
én az ilyeneket utálom, így nem sértődnék meg. simán virágot sem szeretek kapni
2019. máj. 2. 16:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem ebben csoki van, de valaki îrta, hogy nem, szóval ráguglizok én is. :) Nem sértődnêk meg, azt se tudom mi ez....:)
2019. máj. 2. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!