Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakuló kapcsolatban mennyi idő után normális, ha ott alszik nálam?
18 éves vagyok, a fiú pedig 19 és ő az első barátom, de nem is tudom hogy mondhatom-e már hogy járunk, annyira friss az egész. Két éve ismerem, az elején csak ismerős volt, aztán haver, aztán barát-barát, és most úgy néz ki összejöttünk. Csók volt, elkeztdünk kézenfogva járni, feltűnően sokat bókol, értitek.
Na a lényeg, hogy én Pesten lakom ő meg nem (egy kb 1 órára lévő városban, amúgy sokat jár Pestre) jövő hétvégén pedig lenne itt egy közös programunk, ami vasárnap után hétfőbe is átnyúlik. Neki nem lenne itt szállása, mert évközben kollégista és az ugye nyáron nincs. Már többször panaszkodott hogy drága lesz a szállás. Ajánljam fel neki, hogy aludhat nálunk? Én egyedül leszek otthon azon a napon.
Vagy ha már nálunk alszik, mindenképp szexet akarna? (neki már voltak komoly kapcsolatai) Én szűz vagyok és a szeretkezéssel mindenképpen várni szeretnék még, hónapokat. De mondhatom azt, hogy aludhatsz nálunk de semmi több? Vagy ilyen hamar semmiképpen ne hívjam el hozzánk?

én már annak is örülnék ha barátnőm meghívna magához aludni (már ha lenne xD)
összebújást sztem megengedhetnéd neki de NO! SEX :D

hívd fel nyugodtan hozzátok:) biztos örülne neki:) meg ha nem hívod el akk lehet azt hiszi, h félsz tőle v valami. kombinálni fog..
ha szexelni nem akarsz akkor nem kell, de azért azt megengedhetnéd neki, h simizzen puszilgasson:) biztos az is nagyon jó lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!