Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megtetszett. Két problémám van. Az egyik, hogy sosem kezdeményeztem még idegeneknél, nincs is túl nagy önbizalmam. Ezt talán még le is tudnám küzdeni, de jön a következő gond. Nem tudok róla semmit, és egyetlen hely van ahol mindketten meg szoktunk jelenni, de egyikünk sincs egyedül. Sose. Nem tudom, hogyan tudnék így kezdeményezni, hogy ő egy társasággal van. Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy oldottátok meg?2019. ápr. 29. 22:25
1/1 anonim válasza:
Voltam és figyelj! Sosem lesz egyedül! :D azt javaslom hogy vegyél magadon bátorságot és erőt! Oltott fel jol ügyelj a jo illatra! És spontán menj oda hozza és mond meg neki hogy lattalak itt töbször is nagyon csinos vagy szóvá arra gondoltam hogy el jöhetnel velem egy randira!
Ennyi! Spontán vagy ezzel azt jelzés hogy nagy az önbizalmad, őszintén elmontad neki mit akarsz és bokoltal neki ami azt jelzi hogy őszinte ember vagy! + jo megjelenésű és tényleg (a nők nagyon nézik hogy egy férfinak milyen az illata, most nem azt ertem hog büdös hanem hogy tényleg jó illata legyen de ne is aza a szuper erős kölni ami már büdös!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!