Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az hogy nektek a ribanc, nyávogós, hisztis pi. Csák jönnek be és nem a normális lányok? 17L

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy bulizós, de úgy veszem észre h. itt a korombeli srácoknak vagy a pi.csák jönnek be vagy vmi hisztigép? Nem sminkelem agyon magam, péntek esténként nem a diszkóban rázom magas...:P
2010. júl. 5. 22:07
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Nekem abszolút nem jönnek be a pi.csák.maximum röhögni lehet rajtuk és ennyi.én bulizok szinte minden hétvégén,meg amugyse szeretek otthon ülni,de mégse találok magamnak egy normális lányt már lassan egy éve:S:S

19/F

2010. júl. 8. 19:37
 22/36 anonim ***** válasza:
Detto , 19F
2010. júl. 8. 19:45
 23/36 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre ,hogy a korosztályom egy kiba**ott nagy nulla...

Nem is foglalkozom már a lányokkal(ezzel nem azt akarom mondani hogy b*zi vagyok),inkább dolgozom..a fszom fog stresszelni a sok kétszínű nyomorék miatt..

Aki nromális azt ma már úgy is leszarják....

Elkrvult a világ rendesen...a sok hülyeség meg a divat...hát meg is van az eredménye....

20/F

2010. júl. 8. 19:58
 24/36 anonim ***** válasza:
Érdekes módon sokan mondják h utálják ezeket a lányokat, de a férfiak 90%nak mégis ilyen típusú csajok jönnek be. De hát mit lehet tenni, ilyen az élet :)
2010. júl. 8. 20:12
 25/36 anonim ***** válasza:
nekem a normálisak, csak még egyel se találkoztam
2010. júl. 8. 20:14
 26/36 anonim ***** válasza:

19:58-al csak egyet tudok érteni... tény hogy vannak értelmes lányok is, de rohadt kevés, és azoknak is a legtöbbje már foglalt, mert ha valakinek sikerül össze jönnie egy ilyen lánnyal én úgy gondolom azt megbecsüli.

Félre ne értsetek, ahogy látom ez a fiúknál sincs másképp, ők is ku.rva érdekesen állnak hozzá a világhoz...én elítélem és semmiképp nem tartom menő meg hudejó dolognak ha valaki a sokadik kis ribit húzza meg, nem is értem hogy lehet büszke valaki erre.

19 F

2010. júl. 8. 20:20
 27/36 anonim ***** válasza:
Mert szexik, és dugnivalóak. Izgalmasak, csábítóak, jó élvezni a társaságukat. Ha a normális jelző alatt, te egy csöndes, visszahúzódó, nem kacérkodó, kellető nőt gondolsz, akkor az unalmas. Inkább vagyok olyannal, aki rámmászik, teper, ribanckodik velem, és ő akar betörni engem, amit én egy jól irányzott kézleszorítással elháríthatok, és én töröm be őt. Ez az élvezet az egészben.
2010. júl. 8. 20:23
 28/36 anonim ***** válasza:
Mert nincsenek normális lányok!Mind azt hiszi, Ő miatta süt a Nap!Attól hogy kelleti a bájait, csak szánalmas és nem izgató préda...Na az ilyenekbe kell üríteni, mert arra valók...
2010. júl. 8. 21:07
 29/36 anonim ***** válasza:
Aki az ilyenekbe "ürít" az sem különb a csajnál. Hogy is tartja a mondás? Zsák a foltját...
2010. júl. 8. 21:18
 30/36 anonim ***** válasza:
Dehogy nem!Ez egy kirakodó vásár.Kínálják a portékát és használják.Akkor meg???
2010. júl. 8. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!