Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FÉRFIAKtól kérdezem elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAKtól kérdezem elsősorban: ha randin nem hódítasz, akkor nem tetszem?

Figyelt kérdés

Néhányszor voltam randizni és azt a következtetést vontam le, hogyha valaki meghív valamire, az nem garancia arra hogy tényleg tetszem neki (max arra, hogy érdeklődik irántam és ő maga ad magára), de ha nem hív meg, akkor egyszerűen nem komoly az érdeklődés? Tudnátok ez utóbbit megerősíteni vagy cáfolni?

(Egyébként feszélyez az egész meghívásosdi, szeretem valamivel viszonozni, hogy ne érezzem magam annyira lekötelezve. De ezt előre nem tudhatják.)

2019. ápr. 26. 18:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
mikeXxX -nek: ez OK, de ez egy másik eset. :) (bár írtam erről is.)
2019. ápr. 27. 11:30
 22/30 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon fiatal vagy, vagy eszméletlenül romantikus.

Megpróbálom a legegyszerűbben megértetni a helyzetet.

Első randi: Megismerkedési szakasz, itt még a férfi is gondolkozik, oldódik, informálódik rólad, ritka amikor itt már szikra van. (ha itt már udvarol ezerrel dicsér= le akar fektetni).

Ha a szimpátia megvan, második randi, itt még mindig információ gyűjtés, esetleg szikra kisebb udvarlás. A csók még itt sem feltétel. Itt hazakísérteted magad, behívod = zöld út a lábaid közé.

Harmadik randi, szikra van, udvarol, tesz azért, hogy mellette dönts. Hazakísérteted magad, behívod = zöld út a lábaid közé.

Leírtak alapján, talán a férfiak 1%-a megüti nálad a lécet, ez nem baj, ne add fel, keresd a neked megfelelő partnert.

Személy szerint én, nem hívnálak következő randira, már az első után nyilvánvaló lenne, hogy nem egymást keressük. Túl romantikus vagy naiv lennél hozzám, én pedig szeretem az olyan nőket, akik két lábbal a földön járnak, nem a tv-ben látott szappanoperák jeleneteit akarják kisugározni a valóságba.

Jelenlegi barátnőmnél, a harmadik randin kezdtem udvarolni, akkor ismertem már annyira, hogy tudjam, hogy őt akarom. Két hónap kellett neki, hogy megtiszteljen azzal, hogy hazakísérhessem. Már 5 éve vagyunk együtt.

Ha az első randi után hazakísérem, még ha nem is történik semmi, nem biztos hogy lett volna folytatás.

2019. ápr. 27. 11:46
 23/30 A kérdező kommentje:

"akik két lábbal a földön járnak, nem a tv-ben látott szappanoperák jeleneteit akarják kisugározni a valóságba." - ne haragudj, de ez egyrészt megint burkolt célozgatás rám, aminek egyrészt valóságalapja nulla, másrészt meg a témához sincs köze. Amit írtál a saját tapasztalatodról, az viszont nagyon is témába vág. Érdekelne, ha ki tudnád fejteni, hogy pontosan mit értesz az alatt hogy a 3. randin kezdtél el udvarolni? Mi volt az amit az első két "randin" nem csináltál, de a 3.-on már igen? És akkor ezek szerint amikor elhívtad, akkor valójában még nem is tetszett neked eléggé? Azt írtad, hogy kellett pár találkozó, amíg el tudtad dönteni.

A másik, ami szintén ide vág, hogy miért tartott 2 hónapig amíg "hazakísérhetted"? Előtte miért nem? Randira elhívod, meg ő is elmegy, de hazakísérés az korai?

2019. ápr. 27. 13:06
 24/30 A kérdező kommentje:

"Ha az első randi után hazakísérem, még ha nem is történik semmi, nem biztos hogy lett volna folytatás" - ezt hogyan kell érteni?

(Nekem a hazakísérés amúgy tényleg hazakísérést jelenti, nem ürügyet szexre.)

2019. ápr. 27. 13:09
 25/30 A kérdező kommentje:
"Első randi: Megismerkedési szakasz, itt még a férfi is gondolkozik, oldódik, informálódik rólad, ritka amikor itt már szikra van" --- most látom, hogy tkp le is írtad hogy szerinted hogy zajlik az első 3 randi. De pont ez a "szikra nélküli" randi az amit szeretnék jobban megérteni, úgyhogy a kérdéseimet nem vonom vissza.
2019. ápr. 27. 13:13
 26/30 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Látom sok válasz érkezett, de nem olvastam el mindet.

Volt olyan randim, ahol nagyon tetszett a lány. Facebookon sokat bókoltam, poénkodtam... Viszont a randin nagyon visszafogott voltam.

Az hogy milyen vagyok a randin, nem feltétlenül függ össze, hogy tetszik-e a nő. Egyszerűen a néha a helyzet úgy adja, hogy kevésbé érzem azt, hogy bókolni kell. Vagy épp olyan a kedvem. Én kifejezetten figyelek arra, hogy melyik oldalt sétálok, kinyitom az ajtót, én fizetem a fogyasztást. Ezek szerintem személyiség függő dolgok, szintén nem attól függ h tetszik-e valaki...

Volt olyan randim, ahol már az első randin kiderült hogy nem illünk össze, de ettől függetlenül végig bókoltam a randit, illetve végig hülyültük. Fizettem az egész randit, hazavittem...

Tehát az általad említett dolgok szerintem a személyiségtől, helyzettől, hangulattól függ. Nem pedig a szándéktól.

U.i.:

Szingli vagyok 😉😄

2019. ápr. 27. 15:48
 27/30 anonim ***** válasza:

" mit értesz az alatt hogy a 3. randin kezdtél el udvarolni?"

Addigra ismertem meg annyira, hogy tudjam is, hogy akarok vele kapcsolatot, ezért tenni is akartam.

" Mi volt az amit az első két "randin" nem csináltál, de a 3.-on már igen? "

Pl: bókoltam, megpróbáltam közelebb kerülni hozzá. Jött minden magától, táncoltunk, itt már megvolt a szikra is csók is.

" amikor elhívtad, akkor valójában még nem is tetszett neked eléggé?"

Tetszett kívülről, ez kevés egy kapcsolathoz számomra, meg akartam ismerni, nem csak megdugni. Ezért hívtam el.

" miért tartott 2 hónapig amíg "hazakísérhetted"?"

Harmadik randi végén ajánlottam fel először és ő, visszautasította. Két hónappal később ő kért meg rá.

" Randira elhívod, meg ő is elmegy, de hazakísérés az korai?"

Miért kell tudnia a randipartnernek, hogy hol lakik a lány? Az sem biztos, hogy lesz kapcsolat, majd ha tuti a szándék, lehet jelezni.

"Ha az első randi után hazakísérem, még ha nem is történik semmi, nem biztos hogy lett volna folytatás" - ezt hogyan kell érteni?"

Pont így. Ki tudja kik kísérgették még haza előttem és azokkal mi volt a folytatás.

"De pont ez a "szikra nélküli" randi az amit szeretnék jobban megérteni, úgyhogy a kérdéseimet nem vonom vissza."

Kívülről tetszel, attól még belülről nem biztos, hogy tetszeni fogsz. A belső tulajdonságaid, intelligenciád nem üti meg a mércémet, nem jönnek be, hiába tetszel kívülről, nem fogok járni veled.

Kiegészítő gondolat:

"(Nekem a hazakísérés amúgy tényleg hazakísérést jelenti, nem ürügyet szexre.)"

Hazakísérés=dugni akarok veled.

Íratlan szabály, ami hála a nőknek kialakult sok év alatt. Ezt minden férfi érti. Így ne lepődj meg, ha a partnered félre ért és po. ára esik, aztán azt hiszi játszmázol vele, és többet nem keres.

2019. ápr. 27. 16:22
 28/30 mikeXxX ***** válasza:

"de ha nem hív meg, akkor egyszerűen nem komoly az érdeklődés? "

Ez volt az egyik kérdésed erre mondtam ha valaki kap egy fagyit......

Ez az ismerkedés része nálam + legyen valki minimum ennyire gentlemen de emiatt nincs semmi elvárásom .

2019. ápr. 27. 17:12
 29/30 A kérdező kommentje:

ma 15:48: „személyiségtől, helyzettől, hangulattól függ”. Tényleg van, akinek alapból ilyen udvarlós a stílusa, egyszerűen hozzátartozik a személyiségéhez az előzékenység. (Megjegyzem, ez is általános emberi tulajdonság, sok embernek még a szakmája alapja is). Viszont ahogy mondod (meg én sem vitatom), egy italra meghívás nem házassági ajánlat. De nekem pont az volt az eredeti kérdésem, hogyha valaki nem is hív meg vagy nem mutat semmiféle gyöngédséget, akkor ugyan mit gondol magában rólam. A helyzet/hangulat azért mégiscsak azt jelenti, hogy a randipartnertől függ, illetve hogy hogyan értékeled?

ma 16:22: nagyon tetszik a történeted, gratulálok és sok boldogságot! és köszi, hogy mindenre válaszoltál. Csak azt még mindig nem értem, hogyha valaki tetszik, akkor az első randin erről milyen jeleket kap (azon kívül, hogy elhívod). („Tetszett kívülről, ez kevés egy kapcsolathoz számomra, meg akartam ismerni, nem csak megdugni. Ezért hívtam el.” )

„Hazakísérés=dugni akarok veled.” 1. Az egy dolog, hogy ki mit akar és hogy utána mit hisz (aki játszmázásnak hiszi hogy „pofáraesett” meg „ha nincs dugás, feleslegesen kísért haza” az az én fogalmaim szerint nagyon, emberice) 2. Írtam már egy példát arra, hogy tudni lehetett, hogy nem jövünk be egymásnak, mégis hazakísért. Vannak további példáim is annak megcáfolására, hogy a hazakísérés=dugás. De a tézis igazából ennek az ellentéte, vagyis hogy „ha nem kísér haza (nem udvarol) akkor nem is tetszem neki”. És a te példád is igazából ezt támasztja alá: a 3. randin kezdett neked igazán tetszeni a barátnőd, és akkor ajánlottad fel, hogy hazakíséred.

ma 17:12: igen, ez így teljesen igaz (de én is írtam ugyanezt : ))

2019. ápr. 27. 19:23
 30/30 A kérdező kommentje:
az az én fogalmaim szerint nagyon, emberice = az az én fogalmaim szerint nagyon gáz, emberice
2019. ápr. 27. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!